Un loc secund extrem de muncit la Trofeul Teliu pentru Gabriel ENE

Pauza estivală din cadrul Campionatului Național de Viteza în Coastă s-a încheiat odată cu cea de-a sasea etapă din sezon, Trofeul Teliu desfasurandu-se in weekendul 2-3 septembrie.

 

Gabriel ENE a reusit sa se claseze la finalul competitiei pe locul secund al grupei rezervate automobilelor cu doua roti motrice și pe acelasi secund in cadrul grupei H3.

Problemele tehnice nu au lipsit nici de această dată, însă timpul excelent obținut în prima urcare de concurs 01:47.803 a fost dovada faptului ca echipa de mecanici, condusă de Iulică NITA, a reușit sa remedieze cu brio toate problemele aparute la masina de concurs, Honda Civic EP3, în urma procesului de reconstrucție dupa accidentul de la Sinaia.

 

Se pare că în acest an nu avem parte de nicio etapă fara emotii. Weekendul a fost presarat cu toate tipurile de probleme: electrice, electronice și mecanice. Din fericire totul s-a încheiat cu bine și pot spune ca locul doi obținut duminica la Teliu reprezintă mai mult decât o victorie pentru echipa noastră. Sâmbată echipa de mecanici a trebuit să dea jos cutia de viteze pentru a schimba un pinion și am reușit să fac toate urcarile de antrenamente cronometrate. A fost o luptă permanentă cu secundele, atât pe traseul de concurs, cât și în parcul de service. Ploaia cazută înainte de a doua urcare de concurs m-a făcut să abordez un pic reținut traseul și avantajul obținut în prima mansă a fost pierdut. Vreau să mulțumesc mecanicilor care au făcut tot ce le-a stat in putintă pentru a-mi oferi o masină competitivă deoarece aveam mare nevoie de un rezultat bun după abandonul de la Sinaia.” declara Gabriel ENE, pilotul echipei Shark Racing.

 

Gabriel ENE ramâne liderul grupei rezervate automobilelor cu două roți motrice cu un avans de 8.5 puncte în fața ocupantului locului secund.

 

Urmatoarea etapă a Campionatului Național de Viteza în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel, va avea loc în perioada 23-24 septembrie. 

 

Pilotul echipei Shark Racing este susținut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro – partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Însuraței, Amata, Serus, Ideal Media Advertising și House of Cookies.