Restricţii de circulaţie în weekend între Râşnov şi Poiana Braşov

Cu ocazia desfășurării Trofeului Serus, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018, circulația rutieră va fi restricționată pe drumul ce leagă orașul Râșnov de stațiunea Poiana Brașov.

 

Traficul rutier va fi restricționat pe DN1E, sectorul km17 (Poiana Brașov) – km22 (Râșnov) astfel: 

– sâmbătă, 21 aprilie 2018 – în intervalul orar 08:00 – 20:00
– duminică, 22 aprilie 2018 – în intervalul orar 08:00 – 20:00

Traseul etapei de la Râșnov are o lungime de 3,75 kilometri, cu o diferență de altitudine de 235 de metri. Sâmbătă (21 aprilie) sunt programate, o mansă de recunoașteri și trei manșe de antrenamente cronometrate, care vor da ordinea de start în concurs pentru CNVC, în timp ce participanții în CNVC2 vor avea o primă etapă de campionat (o mansă de recunoașteri urmată de trei de concurs). În dimineața zilei de duminică (22 aprilie) vor avea loc încă două manșe de recunoașteri, câștigătorul Trofeului Serus urmând să fie decis după cele două manșe de concurs cu startul estimat la ora orele 13:30, respectiv 16:30. Pentru Campionatul Național de Viteză în Coasta Divizia 2, duminică este programtă etapa a doua, desfășurată în același format ca și sâmbătă.

 

Parteneri principali: SERUS AUTO și TOTAL ROMÂNIA

Partener oficial: KAUFLAND ROMÂNIA

Parteneri : PRO-X, TELL, KONVEKTA, CYCLON MOTORSPORT,ZIZIN, SILNEF SECURITY. Trofeul SERUS este susținut de Primăria și Consiliul Local Râșnov și sprijit de IJ Poliție – Serviciul Rutier Brașov, ISU Brașov, Brigada de Jandarmi Mobilă Brașov. Eveniment organizat de Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Parteneri media : ROCK FM, Zile și Nopți, News Bv.