Trofeul Câmpulung Muscel 2019, luptă decisivă în Campionatul Național de Viteză în Coastă

Sfârșitul lunii septembrie readuce pe traseul Lerești-Voina este deja tradiționalul Trofeul Câmpulung la Viteză în Coastă, ajuns la cea de a opta ediție! În perioada 21-22 septembrie 2019, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lerești și al Consiliului Județean Argeș, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2019, contând ca etapa a VIII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

După evenimentul de la Rânca, Trofeul Câmpulung se va dovedi din nou decisiv în lupta pentru clasamentul general și la mai multe clase, în timp ce Mihai Leu, care este deja campion matematic la Categoria I, trebuie să își respecte statutul proaspăt obținut. Deja interesul stârnit în rândul echipelor este unul extrem de mare, iar organizatorii se așteaptă la un număr record de piloți înscriși la start. Asta cu atât mai mult cu cât publicul muscelean scrie istorie la capitolul prezență, ediție după ediție. 

Trofeul Câmpulung Muscel la Viteză în Coastă este cea mai importantă competiție automobilistică sub egida FRAS organizată în județul Argeș în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Elita pilotajului românesc  își va dovedi încă o dată abilitățile tehnice dar și curajul pe drumul județean Lerești-Voina, în mirifica zonă turistică de la barajul Râușor. Traseul de trei kilometri este considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din calendarul campionatului.

 

Partenerii Trofeului Câmpulung Muscel 2019: Primăria Municipiului Câmpulung, Consiliul Județean Argeș, Primaria Comunei Lerești, Direcția Pentru Tineret și Sport Argeș, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Company powered by SIMA, Pentarom, Kokett, Magic Safe Security!