Red Bull Night Race – fa parte din echipa de pit stop

Esti fan Formula 1? Ti-ai dorit intotdeauna sa faci parte din echipa de pit stop? Vrei sa experimentezi viteza cu care mecanicii reusesc sa schimbe pneurile monospotului in doar cateva secunde? Atunci trebuie sa fii prezent miercuri, 24 august, incepand cu ora 23.00, in Player Summer Club din Bucuresti pentru a participa la Red Bull Night Race – o intrecere de 2 la 2 a celor mai priceputi si indemanatici “tehnicieni”.

Daca ti-am trezit interesul, atunci ia-ti un prieten si vino sa-ti testezi rapiditatea pe un monopost de Formula 1 – Red Bull Racing. Inscrierile se fac la fata locului. Cu cat reusesti sa schimbi pneurile mai repede, cu atat ai sanse mai mari sa urci pe podium – pentru ca da, la final va vom sarbatori cu sampanie si veti primi si premii, ca orice echipa de pit stop din Formula 1.

 

Asadar, pe 24 august, Player Summer Club se va transforma intr-un adevarat circuit de Formula 1, in care design-ul contemporan se va imbina perfect cu materialele high-tech si elementele vizuale. Distractia, muzica si voia buna vor fi la ele acasa, ca orice seara la Player Summer Club.