Orice este posibil

  • Marco Tempestini si Dorin Pulpea vor sa recupereze punctele pierdute in Bulgaria
  • Ultima etapa din Intercontinental Rally Challenge pe asfalt
  • Adversari de top in IRC Production Cup


Marco Tempestini si Dorin Pulpea au pierdut puncte importante in Bulgaria, dar nu au renuntat la lupta pentru ttitlul din IRC Production Cup. Echipajul Napoca Rally Academy si-a propus sa recupereze din punctele pierdute pe asfaltul din San Remo Rally, penultima etapa din IRC.

 

Etapa a 12-a din Intercontinental Rally Challenge este programata pe asfaltul din San Remo, o locatie legendara pentru pasionati de raliuri. Pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea aceasta etapa este una din sansele de a recupera punctele pierdute in urma abandonului din Bulgaria. „Din pacate am pierdut o sansa importanta sa castigam anul acesta titlul in IRC Production Cup o data cu problemele din Bulgaria. Suntem pregatiti pentru San Remo Rally, dar sa nu uitam ca este un raliu nou pentru noi si o etapa extrem de dificila. Cel mai important este sa ajungem la sosire si apoi ne facem planurile”,  a spus Marco Tempestini, inaintea penultimei etape din Intercontinental Rally Challenge.

 

 

Lupta pentru punctele din IRC Production Cup va fi extrem de disputata in aceasta etapa, toti favoritii fiind prezenti la startul cursei din Italia. „Nu mai sunt multe oportunitati de a aduna puncte si era normal ca aici sa vina principalii favoriti. Vom vedea ce vor face rivalii nostri directi, Consani, Aigner si Puskhar, dupa care vom decide care va fi tactica noastra pentru etapa din Cipru. Stim din proprie experienta ca intr-un raliu se poate intampla orice, asadar ne vom face strategia in functie de ceea ce se intampla pe probe. Pentru noi, cel mai important lucru este sa terminam raliul”, a mai adaugat Marco Tempestini.

San Remo Rally este o etapa foarte concentrata, iar lupta pe probele speciale se va da intr-un interval de doar 25 de ore. „Probele de aici sunt incredibile. Nu va fi deloc usor tinand cont ca suntem la prima participare aici, iar proba de noapte din prima zi, lunga de 44 kilometri, va fi o adevarata provocare pentru noi”, a spus si Dorin Pulpea, copilotul echipajului Napoca Rally Academy.

 

Starul se va da vineri la San Remo, iar in prima zi sunt programate patru probe speciale, inclusiv speciala Ronde lunga de 44 kilometri pe noapte. Startul in aceasta proba se va la ora 22:00 ora Romaniei. Sambata, 13 octombrie, in ziua a doua a raliului mai sunt programate alte trei probe speciale care vor fi parcurse de doua ori. Sosirea primei masini este estimata la ora 18:35 ora Romaniei.