IRC: Hanninen castiga Raliul Sardiniei

Juho Hanninen a reusit sa se impuna in a 5-a runda din Intercontinental Rally Challenge din Sardinia. Pilotul echipei Skoda a reusit sa castige Raliul Sardiniei, avand un avans de 35,6 secunde in fata eroului local, Paolo Andreucci.

Paolo Andreucci a reusit un loc doi cu emotii, terminand la doar 2,6 secunde in fata lui Jan Kopecky, pilotul ceh nereusind nici pe ultima proba speciala, sa reduca ecartul infim al italianului.

Locul al 4-lea a fost obtinut de Thierry Neuville, acesta terminand Raliul Sardiniei la aproape 6 min de primul clasat. Accesta a fost urmat de Bruno Magalhaes, care a reusit un loc 5 pe ultima proba speciala, impunandu-se in fata lui Teemu Arminen .

Kris Meeke, unul din favoritii acestui raliu a abandonat pe proba speciala 10, dupa ce Peugeot-ul 207 S2000 a subvirat pe un viraj pe partea stanga, masina campionului en-titre oprindu-se pe margina drumului. Din fericire nici Kris Meeke si nici copilotul sau nu au suferit rani.

Nici  P-G Andersson nu a avut parte de o zi de duminica mai usoara, diferentialul spate al masinii sale cedand pe proba speciala 10, pilotul fiind nevoit sa abandoneze.

Mai jos puteti vedea clasamentul Raliului Sardiniei:

[table id=48 /]