Meeke crede in sanse egale in Raliul Insulelor Canare

Kris Meeke, campionul din Intercontinental Rally Challenge, a afirmat ca a patra etapa din campionat, raliul Insulelor Canare, ce va avea loc saptamana viitoare, va fi cea mai deschisa etapa din acest sezon.

Cu toate ca etapa din Gran Canaria, ce va avea loc intre 29 aprilie si 1 mai, este faimoasa, nici unul din pilotii principali din Intercontinental Rally Challenge, nu au participat la raliul ce se va desfasura pe macadam.

Meeke ocupa locul al treilea in clasamentul general al pilotilor, dupa primele trei runde. Acesta a afirmat: “va fi un raliu deschis oricarui rezultat, pentru ca in afara de pilotii spanioli, nici unul din noi nu a mai luat parte la acesta etapa., deci nu va exista un avantaj. Acest lucru va face raliul mult mai interesant si mai greu de stabilit cine va castiga aceasta etapa”.

Nord irlandezul in varsta de 30 de ani, va pilota un Peugeot 207 Super 2000, alaturi de copilotul sau Paul Nagle.Peste 60 de echipe sunt inscrise la raliul Insulelor Canare, lista finala urmand sa fie anuntata sambata 23 aprilie.

FOTO: autoweek.com