Teste incheiate cu succes pentru Wilks

Pilotul echipei, Skoda UK Motorsport, Guy Wilks, s-a pregatit saptamana trecuta in Sardinia, pentru Raliul Curitiba din Brazilia, ce va avea loc saptamana viitoare.

Wilks a parcurs aproximativ 180 de km pe macadam cu Skoda Fabia S2000, ultima oara cand a pilotat pe macadam find la RCA MSA Raliul Scotiei,  pe care  acesta l-a castigat in urma cu 3 luni. “Echipa s-a descurcat foarte bine in gasirea unui traseu de 4 km in Europa, foarte rapid, pe o suprafata plata si plina de creste- cum vom intalni in Brazilia” a afirmat Wilks.

“Am fost foarte norocosi ca am avut parte de un traseu uscat, desi sambata, au fost doar 8 grade celsius cu un vant de 45 km/h, iar duminica 14 grade. Va fi mult mai cald in Brazilia saptamana viitoare, astfel incat va trebui sa setam foarte bine masina, datorita temperaturilor foarte ridicate” .

“A fost un test bun” a afirmat managerul echipei Skoda UK Motorsport, Pierfrancesco Zanchi. “Am lucrat la gasirea unor solutii diferite, printre care si reglarea diferentialului spate. Guy a condus masina  sambata si duminica dimineata si suntem foarte multumiti de ce am obtinut” a afirmat managerul echipei.