Tomi Drăgan: Q&A – Întrebări şi Răspunsuri

1. Cum a fost pentru tine pauza competiţională?

 

Am avut o pauză competiţională constructivă. Imediat după sărbătorile de iarnă am ieşit din nou pe pistă împreună cu echipa pentru a testa materialele pe care urmează să le folosim în sezonul viitor. M-a ajutat mult vremea bună din Sicilia.

 

2. Ţii legătura cu echipa LenzoKart pe durata iernii?

 

Evident! Mai mult decât atât, încă: trăiesc împreună cu echipa Lenzokart pe durata iernii. Suntem mereu împreună, schimbăm idei, construim şi testăm. Relaţia cu cei de la LenzoKart e foarte importantă pentru pregătirea sezonului care urmează şi pentru munca de dezovoltare în vederea campaniei din 2012.

 

3. La ce clasă vei concura în 2012 şi care sunt obiectivele?

 

Strategia pentru 2012 este să concurez în continuare în cele mai importante competiţii ale clasei KF2. Obiectivele sunt clasări pe podium în Campionatul European şi în Cupa Mondială. Sunt încrezător că voi reuşi, mai ales după pregătirea foarte bună pe care o fac împreuna cu LenzoKart.

 

4. Din 2012 imaginea ta va fi gestionată de PMRacing. Ce aştepţi de la această colaborare?

 

Sunt foarte entuziasmat de această colaborare! Cei de la PMRacing sunt profesionişti şi stiu cum să îmi sprijine imaginea. În cele ce urmează mă pot concentra pe ceea ce ţine de pilotaj, de strategie şi de îndeplinirea obiectivelor, fără a avea grija activităţilor de Public Relations şi de Sponsoring. Abia aştept să înceapă sezonul!

 

5. Toată lumea aşteaptă noul an în Formula 1. Pe cine pariezi?

 

Am fost foarte preocupat cu pregătirea campaniei mele pentru sezonul 2012, aşa că nu am studiat prea intens pregătirile celor din Formula 1, dar rămân în continuare un fan al echipei McLaren. Cred că vor face o treabă foarte bună anul acesta.

 

6. Când începe sezonul pentru tine şi cum îl pregăteşti împreună cu cei de la LenzoKart?

 

Am în 2012 un program competiţional care include cele mai importante curse internaţionale. Prima competiţie la care voi lua startul este WSK Master Series, în luna martie, pe pista din La Conca, lângă Lecce. Pentru a fi pregătiţi încă de la prima etapă, există un program zilnic de pregătire, pe care îl materilizăm pe circuitul privat de teste al echipei LenzoKart.

 

Interviu realizat de PMRacing