Etapa de karting in premiera la Constanta


Clubul sportiv Seaside Roads (SSR) din Constanta, impreuna cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv, organizeaza in perioada 2-4 mai, Motul Motorsport Event 2014. Editia din acest an aduce si o premiera istorica, fiind pentru prima data, cand o etapa din Campionatul National de Karting Dunlop se desfasoara la Constanta.

 image 01

Potrivit declaratiilor fondatorului SSR, Darius Petre,  in Constanta nu exista un circuit permanent dedicat, capabil sa gazduiasca un eveniment de asa anvergura. Din acest motiv, organizatorii  au fost nevoiti sa improvizeze si vor amenaja in parcarea exterioara a Maritimo Shopping Center  un circuit exclusiv pentru aceasta etapa din Campionatul National de Karting Dunlop.  El va avea peste un kilometru lungime si va respecta regulamentele CIK-FIA.

 pista karting constanta

In afara de cei peste 60 de competitori care se vor alinia la grila de start evenimentul va mai avea invitati sportivi cu notorietate din campionatele de karting ale Bulgariei, Turciei si Greciei.

 

Motul Motorsport Event 2014 va cuprinde pe langa etapa din Campionatul National de Karting Dunlop, demonstratii ale unora dintre  cei mai buni piloti de raliu, viteza in coasta si drift din Romania. Lista invitatilor va fi completata de membrii unei scoli de conducere defensiva si pilotaj sportiv. Nici amatorii nu au fost neglijati ei avand parte de propria lor intrecere in cadrul acestui eveniment.

 program karting constanta

Motul Motorsport Event 2014  se adreseaza unui segment larg de public, de toate varstele. Avand in vedere ca este a treia editie putem spune ca deja avem un public fidel.  Pentru ei  vom amenaja  spatii speciale pentru vizionare, precum si un numar de patru tribune care insumeaza peste 1.200 locuri. Cei care vor alege sa fie alaturi de noi  in perioada 2-4 mai se vor bucura de multe surprize, concursuri si  invitati speciali, totul intr-o ambianta de distractie., a tinut sa mentioneze organizatorul acestui eveniment, Darius PETRE. 

Comentarii

comentarii