10 intrebari din partea lui Alex Filip pentru candidatii la functia de presedinte FRAS

Astazi am primit pe adresa redactiei un mail din partea lui Alex Filip prin care acesta adreseaza cateva intrebari celor care candideaza la functia de presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv la alegerile care vor avea loc pe data de 7 februarie. Acestea pot fi regasite in cele ce urmeaza: 

 Crint, Filip Alexandru, Sibiu Rally 2013-04057

Stimati candidati pentru fotoliul de Presedinte FRAS, In urma discutiilor pe care le-am avut in ultima vreme cu cativa colegi mai apropiati si care, in mod cert, constituie parte a electoratului domniilor voastre, imi permit sa va adresez cateva intrebari punctuale. :

 

  1. Cum va arata si unde va fi sediul FRAS sub urmatorul mandat. Va ramane in acelasi loc sau va ganditi la o schimbare?
  2. Avem o serie de piloti tineri care din motive financiare nu pot activa la adevarata lor valoare. Ce masuri concrete, punctuale veti lua pentru a incuraja acesti juniori?
  3. Exista cateva echipaje care cu sprijinul sponsorilor lor reusesc sa ia startul in competitii internationale, cu licenta FIA emisa de catre ACR. In acest caz, care va este, concret, strategia de promovare a motorsportului romanesc? Este cunoscut faptul ca alte Federatii ofera sprijin sportivilor care-si reprezinta tara peste hotare
  4. Automobilismul este un sport care necesita coordonare, forta fizica si psihica, asa incat sunt necesare antrenamente speciale. Aveti in plan o sustinere a sportivilor FRAS pentru a se pregati mai bine din acest punct de vedere? Ma gandesc la parteneriate cu antrenori speciali sau medici sportivi, institute de cercetare sportiva sau sali de sport.
  5. Expunerea media este o latura strategica a sportului nostru. Practic, motorsportul nu poate exista fara imagine. Care va este planul de dezvoltare al acestui domeniu, iar aici ma refer nu doar la comunicarea conventionala.
  6. Realitatea anilor nostri este ca in comunicarea online, pagina web si pagina oficiala de Facebook este o adevarata carte de vizita. Concret, cum veti impulsiona dezvoltarea acestei zone tinand cont ca in momentul actual ambele canale mentionate nu sunt demne de lauda.
  7. Traversam inca o perioada de instabilitate financiara. In acest context, aveti un plan investitional pentru termen mediu si lung? Cum va ganditi sa faceti pentru a nu mai avea etape de Campionat National cu 30-35 concurenti?
  8. Concret, cum veti utiliza taxa de media care se aduna la fiecare etapa de raliu? Dar cea pentru sporirea securitatii pe probele speciale?
  9. Este de notorietate faptul ca sponsorul principal al Federatiei nu a adus nimic memorabil in vederea popularizarii sau promovarii sporturilor auto. Aveti in vedere gasirea unui partener care sa se implice la un alt nivel? Ma refer la organizarea de evenimente, implicarea activa a sportivilor din toate ramurile sau acordarea de premii speciale?
  10. In incheiere, pentru a ramane intr-o nota amuzanta, imi permit sa va intreb pentru ce functie urmeaza sa candidati. Pentru Presedentia sau Presedintia FRAS? Va multumesc pentru amabilitatea de a raspunde acestor intrebari si va doresc succes in campania electorala. Iar pentru ca practicam un sport care presupune viteza, va rog sa le acordati atentie pana vineri, 6 februarie.

 

Cu respect,

Alex. FILIP