Adunarea Generală FRAS

Deoarece in data de 06.02.2014 s-a constatat ca nu poate fi intrunit cvorumul de 2/3 (art. 22.1 lit.C din Statut) adică de 77 de cluburi sportive cu drept de vot din cele 115, Consiliu Federal a hotărât anularea Adunării Generale din data de 08 februarie, în conformitate cu art. 22 aliniatul 1 litera „d” din Statutul FRAS: “Daca la inchiderea listelor se poate stabili cu certitudine imposibilitatea intrunirii cvorumului necesar unei sedinte de Adunare Generala, Consiliul Federal poate anula sedinta in preziua datei programate pentru desfasurare, pana la orele 17.00, declarand-o adunare generala neconstituita statutar. Anuntul se face prin publicare pe site-ul oficial al FRAS. Consiliul Federal dispune o noua convocare, in conditiile prezentului Statut.”. Totodata a hotărât reprogramarea Adunării Generale în data de 22 februarie a.c., în Bucuresti, la sediul MTS din str. Vasile Conta, nr.16, sector 2, în conformitate cu art. 23 din Statutul FRAS; „Adunarea generală ordinară se desfăşoară anual. În situaţia în care la prima intrunire nu se intruneste cvorumul de 2/3 (art. 22.1 lit. c), se convoaca o nouă Adunare generală ordinară în termen de 15 zile, care se va putea desfăşura şi va putea delibera valabil, indiferent de numărul persoanelor cu drept de reprezentare participante la sedinta”

logo fras ok

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv va avea loc sâmbătă, 22 februarie 2014, ora 11:00, la Ministerul Tineretului şi Sportului, sala “Nadia Comăneci”, str. Vasile Conta nr. 16, etajul 8, sector 2, Bucureşti.

 

ORDINEA DE ZI:

  1. Aprobarea afilierii definitive a unor cluburi sportive conform art. 22(3) din Statut. Informare excludere cluburi sportive pentru neachitarea pe doi ani consecutivi a cotizaţiei anuale de membru al F.R.A.S. conform art. 16(1) litera „c” din Statut.
  2. Raportul Consiliului Federal privind activitatea desfăşurată pe anul 2013.
  3. Raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2013 – descărcarea de gestiune a Consiliului Federal.
  4. Aprobarea Normelor financiare pentru anul 2014.
  5. Aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2014.
  6. Diverse.

 

De asemenea se va propune micșorarea taxei media achitată de către piloții din cadrul CNRD de la 400 euro la 300 euro prin desființarea părții ce revine federației conform hotărârilor Adunării generale și ale Consiliului federal, conform Hotararii nr.2/06.02.2014

 

In aceasi Hotarare este mentionata inființarea unei Comisii de Investigație care va analiza situația organizării Raliului Sibiului în perioada 2013 – 2014, și va întocmi un raport ce va fi prezentat Consiliului Federal și Direcției structuri și programe pentru sport din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

 

via FRAS.ro