Auto Erebus, dealer autorizat Opel, aduce la SIAB 2018 o premieră națională

  • Auto Erebus expune la standul său, în premieră națională, modelul Opel Insignia Country Tourer.
  • La standul Auto Erebus vizitatorii se pot interesa de serviciile Black Cab, cu care dealer-ul auto este partener, și pot admira mașinile acestui serviciu de taxi VIP.
  • Clienții pot primi vouchere cadou în valoare de 100.000 euro pentru achiziționarea de mașini noi și vouchere cadou în valoare de 100.000 lei pentru lucrările efectuate în service.  
  • Auto Erebus este în prezent dealer-ul Opel cu cea mai mare locație din România, aceasta măsurând 25.000 mp.

 

 

La standul Auto Erebus din cadrul SIAB 2018 vizitatorii pot admira pentru prima oară în România, modelul Opel Insignia Country Tourer. Este un model offroad veritabil, cu tracțiune integrală Twinster și o gardă la sol suplimentară de 25 de cm. Prețul de pornire al acestui model este de 24.500 euro cu TVA.

 

Auto Erebus mai expune SUV-urile OPEL recent lansate, Crossland X  din clasa B și Grandland X din clasa C. Ambele modele au fost extrem de solicitate pentru test drive în ultima perioadă, în special în contextul organizării săptămânii SUV-urilor de către OPEL în perioada 1-8 martie. Prețul pentru Grandland X pornește de la 17.578 euro cu TVA și pentru Crossland X de la 10.960 euro cu TVA prin programul Remat.

 

„Modelele Opel nu puteau să lipsească de la acest eveniment emblematic pentru industria auto autohtonă. Ne-am bucurat că am putut expune noul model Opel Insignia Country Tourer la standul nostru. De asemenea, am vrut să mai aducem un plus de atracție și am invitat alături de noi pe partenerii noștri de la Black Cab,  alternativa de a calatori premium, la tarif de taxi conventional, prezenți cu modele din gama OPEL, VW și Mercedes,” spune Sorin Blănaru, Director Executiv Auto Erebus.

 

Tot la standul Auto Erebus vizitatorii mai pot admira noul OPEL Mokka X, SUV-ul sub-compact care se bucură deja de o mare popularitate precum și un model Vivaro destinat transportului de persoane.

 

Modelul din clasa mică, Corsa, modelul de clasă compactă, Astra, căștigător al titlului mașina anului 2017 atât în România cât și în Europa și modelul urban cel mai individualizat, superbul ADAM nu lipsesc nici ele de la standul Auto Erebus.

 

Pentru clienții Auto Erebus, dealer-ul oferă în cadrul salonului vouchere cadou în valoare de 100.000 euro pentru achiziționarea de mașini noi și vouchere cadou în valoare de 100.000 lei pentru lucrările efectuate în service.

 

 

Auto Erebus, dealer-ul cu cea mai mare locație Opel din România

Anul trecut Auto Erebus a deschis pe bdul Expoziției nr.2. cea mai mare locație a unui dealer OPEL din România pe o suprafață de 25.000 mp. Aici clienții pot vedea 3 showroom-uri la standardele noi de corporate identity ale producătorilor. 2 showroom-uri sunt dedicate mărcilor Opel și VW Autovehicole Comerciale și unul dedicat special mașinilor second hand cât și brand-ului Weltauto.

 

Conceptul de tip one stop shop (dealer integrat) pe care Auto Erebus îl prezintă clienților odată cu deschiderea acestei locații este un concept care oferă consultanță și servicii din momentul achiziției unei mașini noi, mentenanță de service specifică. Clientul poate beneficia de o evaluare a mașinii second hand și primește o ofertă pentru înlocuirea acesteia.

 

Pe lângă spaţiul alocat comercializării există și un centru de service pe o suprafață de 7000 mp cu două ateliere extrem de generoase pentru lucrări de mecanică, vopsitorie și tinichigerie. Auto Erebus are profesioniști școlarizați la standardele de calitate și performanță ale producătorilor VW și OPEL. Au fost făcute investiții în aparatură performantă care să ofere lucrări de maximă calitate la cele mai noi standarde tehnologice ale celor doua grupuri.