O istorie valoroasă a mărcii BMW: documentarul “Cursa Vietii Mele” disponibil acum pe Vimeo Video on Demand

Documentarul romanesc “Cursa Vietii Mele” este disponibil prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4.89 Euro pentru un streaming într-un interval de 48h şi 9.89 Euro pentru streaming nelimitat şi download. Filmul poate fi accesat la acest link: https://vimeo.com/ondemand/theraceofmylife/

 

Primii 10 utilizatori vor beneficia de un discount promotional de 50%. Acest lucru se va face automat dupa accesarea link-ului de mai jos.

https://vimeo.com/r/2qKi/UEZ0d1A1NH

 

Un documentar unic în România, „Cursa vieţii mele”, urmăreşte cariera uneia din cele mai legendare figuri ale motorsportului românesc, Marin Dumitrescu. După ce a debutat pe marele ecran în anul 2016, chiar la aniversarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu, acum devine disponibil direct pe platforma on-line, la doar cateva click-uri distanta.

Intr-o era a tehnologiei era pasul normal ce trebuia facut. Este necesar ca informatia sa fie cat mai aproape si usor de accesat pentru utilizator. Vimeo reprezinta platforma ideala pentru mici producatori, ca noi, sa prezinte povesti si oameni frumosi, mai ales ca sunt si din tara noastra. Si, pentru ca povestea sa depaseasca si granitele tarii, a fost nevoie si de o subtitrare intr-o limba de circulatie internationala, precum engleza, disponibila in acelasi link.” declara producatorul Catalin Oprea.

 

Aceasta noutate vine odata cu sarbatorirea în acest an a centenarului seniorului Marin Dumitrescu, veteran de razboi, Maestru Emerit al Sporturilor, purtator al Ordinului National “Serviciul Credincios” in grad de “Cavaler”, cetatean de onoare al orasului Sinaia, multiplu campion national de raliuri, viteza in coasta si circuit, mentor si formator de echipe si nu in ultimul rand, bunic.

 

Trebuie sa ne bucuram in fiecare zi de prezenta lui Nea’ Marin in viata noastra, pentru faptul ca avem alaturi de noi un om care prin povestirile sale ne poate introduce in lumea motorsportului romanesc de altadata. Suntem fericiti ca putem impartasi cu toti pasionatii de motorsport, povestea unei vieti fascinanate.” declara regizorul Eduard Baban.

 

Puţine sunt momentele în care cuvântul <<legendă>> se potriveşte atât de bine. A fost un moment foarte emoţionant să asistăm la reîntâlnirea lui Marin Dumitrescu şi BMW 328 la Muzeul BMW, cu siguranţă unul din cele mai speciale din cariera mea. Este o mare bucurie să văd această poveste împărtăşită acum în documentar şi să ştiu că acum oricine o poate descoperi”, explică Alex Şeremet, Corporate Communication Manager, BMW Group România.

 

Pe 19 ianuarie 2019, Marin Dumitrescu a împlinit 100 de ani şi continuă să fie inspiraţie şi model pentru pasionaţii de motorsport.

 

Documentare BMW pe Vimeo
Cursa vieţii mele” se alătură altor două documentare valorase BMW disponibile pe Vimeo Video on Demand.

 

Primul dintre acestea este “Adrenalin, The Touring Car Story”, disponibil şi cu subtitrări în limba română, care spune povestea participării BMW în campionatele de turisme şi urmăreşte toţi eroii importanţi BMW din sporturile cu motor, inclusiv personalităţi Jochen Neerpasch, Hans Joachim Stuck sau Paul Rosche. https://vimeo.com/ondemand/adrenalin

 

Al doilea este “No Limits”, povestea participării lui Alex Zanardi în cursa de 24h de la Spa, prima participare competitivă a unui sportiv cu handicap sever într-o astfel de cursă.
https://vimeo.com/ondemand/nolimitsfilm