Demonstrații spectaculoase la Salonul Auto Moto 2015

Pulsul spectatorilor prezenți la eveniment va fi ridicat de Alin Grădinaru, un puști de numai 15 ani care are deja o mulțime de medalii în palmares. Campion național la motocross, acest tânăr talent care iubește sporturile extreme, va încerca să parcurgă un traseu offroad presărat cu obstacole extrem de dificile, într-un decor special amenajat în cadrul evenimentului.

alin gradinaru (1)

Și pentru a dovedi că talentul său nu se limitează doar la mersul pe două roți, Alin Grădinaru lucrează și cu Sorin Ene, vicecampion național și fondator al primei școli de drift din România. Acesta a învățat deja, într-un timp foarte scurt, cum să facă derapaje controlate și cerculețe în jurul unui punct fix.   

alin gradinaru (4)

 

Marius Ariton si Marius Vigariu sunt doi stunt rideri din București care ne vor onora cu prezența la Salonul Auto Moto 2015. Aceștia își vor demonstra calitățile în Piața Constituției, unde cei prezenți vor putea vedea un spectacol profesionist de acrobații pe două roți.  

marius ariton (2)

Dacă vă întrebați cine sunt acești doi români, aflați că practică freestyle stunt riding-ul de vreo 5 ani, iar de atunci tot participă la diverse spectacole în București, Suceava, Craiova, Timișoara, Iasi, etc., dar și la concursurile organizate anual de vecinii bulgari.

marius vigariu (1)

Pe scurt, zilele Salonului Auto Moto 2015:

 

1 și 2 aprilie, în spațiile din interior pot fi admirate pe îndelete exponatele auto-moto, precum și bicicletele sau accesoriile.

– vineri, 3 aprilie, are loc Primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai mulți dealeri anunțând numărul și mărcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piață. În plus, reducerile oferite se pot cumula cu programul Rabla și Prima Mașină. Așadar, ziua de 3 aprilie 2015 este ziua în care toți cei care doresc să își cumpere un autoturism o pot face la cel mai bun preț posibil în acest an!

–  sâmbătă, 4 aprilie și duminică, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a menționat mai-sus, însă cu multe atracții în zona exterioară: drift, mașini tunate, stunt, paradă moto, paradă retro, zona specială moto, karturi, Funzone. Traficul este restricționat pe Bdul. Unirii și Bdul. Libertății, ambele bulevarde și Piața Constituției transformându-se în cel mai mare spațiu expozițional din România. Accesul la Salon se va face prin Bdul Unirii (Piața Unirii), unde va exista și o zonă de parcare special amenajată pentru vizitatori.