Doru Sechelariu continua aventura in GP3

Pilotul roman Doru Sechelariu va continua si in acest an aventura inceputa in 2010 in campionatul de monoposturi GP3 ramanand in continuare alaturi de echipa sa de anul trecut Tech 1 Racing. Monoposturile folosite in GP3 sunt monoposturi Dallara care beneficiaza de motoare Renault de 2.0l turbo ce dezvolta o putere de 280 cp, cutie secventiala cu 6 viteze, electronica Magneti Marelli, jante OZ si pneuri Pirelli.

Simon Abadie seful echipei Tech 1 Racing este de parere ca experienta lui Doru de 1 an in aceasta competitie isi va spune cuvantul in acest an: “In cel de-al doilea sezon pentru echipa noastra in GP3 era important sa continuam alaturi de un pilot care cunoaste campionatul. Faptul ca Doru Sechelariu va fi alaturi de noi si in acest sezon ne va ajuta cu siguranta sa ne batem pentru pozitiile de la varf, asa ca contam pe Doru care a avut momente bune anul trecut.

Doru Sechelariu nascut pe 19 noiembrie 1992 a declarat: “Primul meu sezon in GP3 a fost unul constructiv cat si de acumulare a cunostintelor, am progresat impreuna cu echipa. In acest an ne cunoastem obiectivul: vom merge sa castigam. Pe parcursul iernii m-am ocupat de pregatirea fizica si acum de-abia astept sa incepem sesiunile de antrenament. Intreaga echipa are un moral ridicat.

Cel de-al doilea pilot al echipei este finlandezul Aaro Vainio nascut pe 2 octombrie 1993 si este revelatia sezonului 2010 din campionatul Formula Renault 2.0 Eurocup, urmand ca cel de-al treilea pilot al echipei sa fie anuntat in scurt timp.