Klar Professional a premiat pasionatii din cadrul Exporom Auto & Moto Show

Klar Professional si EXPOROM Auto & Moto Show au inmanat duminica, 12 mai, premiile pentru cele 10 categorii de concurs pe segmentul auto.

 

Cele 10 categorii de concurs din segmentul auto au fost:

  1. Best Car of the Show
  2. Best Custom Exterior
  3. Best Import Exterior
  4. Best Paint
  5. Best Interior
  6. Best Sound System
  7. Best Rims
  8. Best Car Display
  9. Best Club
  10. Premiul de popularitate 

 

Pentru toate cele 10 categorii au fost inscrise peste 90 de masini, acestea apartinand proprietarilor privati, proprietarilor de cluburi auto sau clientilor firmelor de tuning.

 

Klar Professional, divizia specializata in vopsele auto a producatorului Policolor, este alaturi de pasionatii de motorsport inca din anul 2003, momentul lansarii in piata de refinisare auto. Pe langa implicarea in competitiile automobilismului romanesc, ca de exemplu CNR, Klar isi doreste sa ofere constant un sprijin iubitorilor de masini si motociclete. Ca si partener al Auto & Moto Show, Klar Professional a oferit premii tuturor castigatorilor din cadrul expozitiei.

Best Car Display

Alaturi de ceea ce inseamna motorizarea unei masini, vopsirea exterioara a acesteia se ridica in anumite cazuri la rangul de arta. Aceasta filosofie a Klar, impreuna cu pasiunea si dorinta de implicare in segmentul auto&moto ne-a determinat sa venim cu un premiu special in cazul categoriei Best Paint. Pentru castigatorii acestei categorii am pregatit un produs pe masura competitiei: Vopseaua Varioline – efect Cameleon, o vopsea multiefect ce isi schimba nuanta la lumina, in functie de unghiul din care masina este privita. Credem ca rezultatele utilizarii acestui produs pot avea un aport in unicitatea identitatii vizuale a masinii castigatoare.a declarat Gabriela Ghita, Director Marketing Klar Professional.

 Best Club_Unknown (1)

Marele premiu al evenimentului, Best Car of the Show, a fost acordat unui model Skoda Octavia 2, detinuta de Sitaru Valentin. La aceasta categorie de premiere publicul a fost cel care a decis – fiecare vizitator al Auto Moto & Show 2013 a putut vota masina preferata.

 Best Car of the Show_ Skoda Octavia 2, Sitaru Valentin

Premiul de popularitate a fost decis de catre organizatorul Exporom.

 

Pentru restul de 8 categorii premiate a existat un juriu format din 3 membri, jurnalisti din presa de specialitate: Auto Expert, MotorsportNews.ro si Auto Motor si Sport. Pe parcursul zilelor de vineri si sambata, membrii juriului au acordat punctaje masinilor inscrise in concurs in functie de categoriile pentru care au optat proprietarii. La final au fost desemnate automobilele castigatoare in functie de punctajul acumulat.

One thought on “Klar Professional a premiat pasionatii din cadrul Exporom Auto & Moto Show”

Comments are closed.