Monopostul echipei Bluestreamline prezent in cadrul Universitatii “Transilvania” Brasov

Despre echipa Bluestreamline am inceput sa scriem inca de la inceperea activitatii noastre aproximativ de prin luna februarie a acestui an, de accea ne face o deosebita placere sa revenim cu stiri despre aceasta echipa minunata de tineri studenti, care reprezinta cu mandrie Romania intr-o competitie internationala alaturi de participanti din 270 de universitati din intreaga lume. Formula Student este competitia care se adreseaza studentilor avand ca tema proiectarea si construirea unui monopost de la zero conform regulamentului impus de competitie.

In anul 2009 Bluestreamline si-a facut debutul in Formula Student la etapa desfasurata pe circuitul de la Silverstone unde monopostul a fost evaluat de ingineri din Formula 1 si in ciuda problemelor intampinate au reusit o clasare pe locul 78 din 110 echipe calificate.   

Ca urmare a performantelor de anul trecut echipa a decis sa se inscrie si in 2010 in Formula Student aceasta fiind invitata in acest an sa participe din nou la evenimentul de la Silverstone. Obiectivul din acest an este clasarea in primele 30 de pozitii ale competitiei.

Incepand de astazi in perioada 13-15 mai 2010, monopostul BSL09 al echipei Bluestreamline va putea fi admirat la intrarea in Aula Universitatii – B-dul Iuliu Maniu nr. 41, Brasov, in cadrul evenimentului “Zilele Portilor Deschise”, al Universitatii Transilvania din Brasov care va invita sa o vizitati, pentru a afla mai multe despre oferta educationala in anul universitar 2010-2011. Programul este intre orele 10-17.

Principalii sustinatori ai echipei Bluestreamline sunt  Universitatea “Transilvania” Brasov, AVANTEC Group, LMS International, Fabory, Design Construct, Kronstadt Metal, Euroalai, Autoliv, XTL-Printings.

mai multe informatii pe site-ul echipei www.bluestreamline.ro