MOTUL MOTORSPORT EVENT, a cincea editie, 17-18 octombrie

Baneasa Shopping City este gazda MOTUL MOTORSPORT EVENT, ediţia a cincea. În perioada 17-18 Octombrie, pasionații de automobilism și motorsport au motivul perfect pentru a-și face planuri de week-end. Aceștia sunt așteptați la București pentru a lua parte la un supereveniment de motorsport, fie ca participanți în cadrul competiţiei destinate amatorilor, fie ca susţinători ai invitaţilor care au pregătit şi anul acesta un spectacol inedit.

Foto1
Vali PORCISTEANU & Sorin ENE

Motul Motorsport Event este organizat de Clubul Sportiv Seaside Roads în parcările exterioare Băneasa Shopping City unde va fi găzduit spectacolul automobilistic pe parcursul întregului weekend 17-18 Oct (sâmbăta între orele 11:00 – 18:00 și duminică între orele 10:30 – 15:30).

Gabriel Ene
Gabriel Ene

Intrarea este liberă și au fost pregătite multe concursuri surpriză cu premii consistente, atât pentru participanţi, cât şi pentru public. Pe lângă întrecerea automobilistică al cărei scop este acela de a oferi automobiliştilor, cu mijloace specifice tehnice şi financiare reduse, concursuri de amatori, cu elemente de dificultate tehnică care permit participarea cu automobile obişnuite fără modificãri şi care constituie o treaptă intermediară spre automobilismul sportiv de performanţă, cea mai mare răsplată va fi show-ul protagoniștilor Motul Motorsport Event.

Foto7
Paul Andronic

Vor ține capul de afiș unii dintre cei mai respectați și performanți piloți români și nu numai:

  • Paul ANDRONIC – proaspat Campion National Absolut in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2015 (va oferi demonstratii cu bolidul de aproape 800 CP – Mitsubishi Lancer EVO)
  • Sorin ENE – proaspat Campion National de Drift, fondatorul primei scoli de drift din Romania
  • Horia GHEORGHE – multiplu campion Indemanare Auto si triplu Campion National la Viteza in Coasta 2015
  • Andrei ENE, Tudor DRĂGAN, Ștefan MANOLACHE, Ruxandra CREȚU – demonstratii de karting
  • Shark Racing – prezenta cu doua modele Honda Civic Type-R, una fiind masina campioana la clasa H3 din Campionatul National de Viteza in Coasta si Dacia Logan pilotata de Gabriel ENE vicecampion in clasamentul rezervat debutantilor in Campionatul National de Raliuri 
  • Napoca Rally Academy – demonstratii de pilotaj sportiv și conducere defensivă
  • Streetmaniacs – expoziție de tuning
Vali Iovi-Stere
Andrei ENE

Cine dorește să participe în cadrul concursului destinat amatorilor, se poate înscrie în dimineața zilei de sâmbătă, 17 Oct, la secretariatul concursului amenajat în perimetrul destinat evenimentului.

 

Darius PetreDorim prin acest eveniment să oferim pasionaţilor de automobile un cadru legal şi sigur în care să îşi demonstreze abilităţile în condus. Folosim acest eveniment şi ca un mijloc de promovare a căilor de prevenire a pericolelor la care se expun participanţii în trafic, prin intermediul unor demonstraţii de prim ajutor în caz de accidente si demonstraţii de conducere defensivă şi sportivă. Am invitat deasemenea pentru a oferi demonstratii și cel puțin câte un reprezentant din fiecare disciplină sportivă de motorsport din Romania – raliu, viteză în coastă, viteză pe circuit, karting, drift. Vedem benefică organizarea acestui eveniment prin care avem posibilitatea unei informări active a populaţiei despre importanţa care trebuie acordată conduitei preventive în trafic, sperând astfel să reducem cât se poate de mult incidentele rutiere.” – a declarat Darius PETRE președinte al clubului sportiv Seaside Roads.

 

Parteneri principali ai evenimentului: Motul, Baneasa Shopping City, Tiriac Energy, Honda Romania

 

Program MOTUL Motorsport Event