CITROËN DS4 – CEA MAI FRUMOASA MASINA A ANULUI

CITROËN DS4, al doilea model al liniei distinctive DS a fost ales « Cea mai frumoasa masina a anului » de mai mult de 60 000 de persoane din 62 de tari ! Premiul i-a fost remis lui Frédéric BANZET, Directorul General al marcii CITROËN, pe 27 ianuarie in cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a 26-a editie a Festivalului International al Automobilului.

Alaturi de recunoasterea publicului larg, un juriul Festivalului, compus din personalitati din lumea designului, sportului, culturii si media, a mai acordat modelului CITROËN DS4 si premiul pentru « Cel mai frumos interior « recompensand calitatea si rafinamentul modelului si al intregii linii DS.

Prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris in octombrie 2010, CITROËN DS4 este o noua demonstratie de „Créative Technologie” a marcii. Acesta se inscrie perfect in filozofia liniei DS propunand un amestec atragator de elemente de design, placere la condus, arhitectura inteligenta si rafinament.

Natura exclusivista a modelului CITROËN DS4 este dezvaluita inca de la prima vedere, in special datorita pozitiei siglei pe grila, logoului DS pe capota si a semnaturii luminoase vizibila atat ziua cat si noaptea. Profilul sau rafinat arboreaza o banda cromata in jurul suprafetei vitrate, aripi ce adapostesc roti de dimensiuni generoase (pana la 19 inch) si un plafon cu linie fluida ce culmineaza cu un eleron pentru mai mult dinamism. Vizitatorii site-ului concursului au apreciat cu siguranta aceasta coerenta a ansamblului si a statutului noului CITROËN DS4.  

La fel ca si exteriorul, interiorul lui CITROËN DS4 emana putere, dinamism si rafinament : scaunele pentru sofer si pasager pot beneficia de cel mai rafinat tip de piele cu motiv « bratara de ceas », bordul sculptural este foarte placut la atingere, iar vinteriorul dominat de un parbriz panoramic se prelungeste cu plafonul. Toate aceste elemente care reflecta personalitatea puternica a modelului CITROËN DS4 au fost premiate de Festivalul International al Automobilului.

Acest coupé inaltat in patru usi ofera o noua experienta la volan, alaturi de o tinuta de drum impresionanta pe masura stilului, invita la evadarea din cotidian, la miscare.

Laura ANTONOV