Noul sezon al Motorsport On Air debutează în această seară

Al treilea sezon al Motorsport On Air, emisiune produsă de Federația Română de Automobilism Sportiv, debutează în această seară la ora 20.00 la Sport Total FM (105,8 FM sau www.sptfm.ro). În fiecare vineri începând cu ora 20.00 cele mai importante evenimente din sportul cu motor atât pe plan intern cât și internațional vor fi analizate și dezbătute, emisiunea adresându-se atât fanilor acestui domeniu cât și  celor care abia au auzit de raliuri, karting sau Formula 1.

Răzvan Codorean, Renatta Stepanov și Nicușor Predeșel sunt cei care vor încerca în acest sezon să vă apropie de sportul cu motor.

În prima ediție din acest an se va vorbi despre raliul Dakar, evenimentul care a inaugurat pe plan mondial sezonul 2011. Mani Gyenes, românul care a câștigat la clasa Maraton a categoriei moto cel mai dificil raliu din lume, va povesti ascultătorilor Motorsport On Air ce înseamnă un raliu de două săptămâni.

Centenarul Raliului Monte Carlo este o altă temă ce va fi abordată în emisiune, la acest eveniment luând startul și Marco Tempestini unul din actorii principali ai Campionatului Național de Raliuri.

Care sunt obiectivele F.R.A.S. pentru sezonul 2011 vom afla de la dnl. Ovidiu Mazilu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Iar la rubrica Unde puteți vedea o competiție de motorsport în acest weekend subiectul este Winter Cup Covasna.