Honda anunţă extinderea reţelei de dealeri şi lansarea noului Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC

Unul dintre cele mai populare modele Honda în România, CR-V, este disponibil din octombrie cu noua motorizare diesel 1.6 i-DTEC – prima din seria de noi propulsoare Earth Dreams, ce livrează o putere de 120 CP şi un cuplu de 300Nm. Noul CR-V cu tracţiune faţă are un consum mixt de doar 4.5 litri/100km şi emisii de CO2 de doar 119 g/km, aducând alături de avantajele tradiţionale Honda CR-V: spaţiu, confort, calitate, flexibilitate şi cel mai mic consum pentru model.

 

Noul CR-V 1.6 i-DTEC se adresează familiilor care îşi doresc o maşină cu aspect de SUV, dar preocupaţi în egală măsură de consum şi de costurile de întreţinere şi celor care doresc să treacă de la o maşină compactă sau de clasă medie la una cu un volum interior superior şi o capacitate a portbagajului mărită.

 

CR-V este unul dintre cel mai bine vândute SUV-uri din lume, fiind comercializat în peste 160 de ţări. Mai mult de cinci milioane de unităţi CR-V au fost vândute pe întregul mapamond de la lansarea sa în anul 1995. Noul CR-V s-a bucurat de succes şi în România, Honda Trading România comercializând 220 de unităţi din cea de-a patra generaţie, de la lansarea sa de anul trecut.

 

Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC este disponibil în România de la 21.690 EURO fără TVA, pentru echiparea Confort.

 Honda CR-V

În cadrul SAB & A 2013, Honda anunţă faza finală de dezvoltare a unui nou dealer Honda operat independentHonda Nord – marca fiind prezentă acum şi în zona de nord a capitalei (Pipera), pentru a fi mai aproape de clienţii săi, dar şi pentru o mai bună acoperire în ceea ce priveşte vizibilitatea faţă de clienţii noi.

 

Operaţional din luna noiembrie, noul dealer aduce o experienţă de 20 de ani în domeniul auto şi va comercializa la noul showroom în exclusivitate automobile şi motociclete Honda, piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigură servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

 

Până în 2016 noul dealer Honda Nord îşi propune să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

 

Din octombrie Honda oferă, prin reţeaua de dealeri autorizaţi, garanţie de 5 ani sau 160,000 de km. Garanţia este valabilă pentru toate maşinile noi comercializate de Honda Trading România începând cu 1 Octombrie 2013. O extindere de garanţie de până la 24 luni va fi disponibilă contra cost şi pentru automobilele Honda rulate.

 

Programul de Garanţie Extinsă pentru autovehicule rulate cuprinde 2 oferte, Smart şi Premium, ce oferă clienţilor existenţi posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defecţiune la un preţ redus, fie pentru un raport beneficii/preţ foarte bun, pentru 12 sau 24 luni suplimentare.

 

În perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat cu un set de anvelope de iarnă cadou. O selecţie riguroasă de anvelope premium a fost pregătită pentru această campanie, Bridgestone şi Pirelli fiind mărcile selectate pentru a fi oferite clienţilor Honda.

 

Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de preţ şi cu Programul de Garanţie Extinsă Honda, realizând un pachet de beneficii extrem de competitiv.