Traseul Predeal Snowmobile 1 Winter Cup a fost verificat de organizatori

Cum iarna si-a intrat in sfarsit in drepturi, organizatorii Predeal Snowmobile 1 Winter Cup, au incalecat in seile snowmobilelor si au pornit sa inspecteze traseul competitiei. „In primul weekend de februarie conditiile erau foarte bune pentru o cursa de snowmobile, zapada se prezenta viscolita pe creste, dar sigura pentru rideri. Nu exista copaci prabusiti pe traseu”, spune Ciprian Popescu, presedintele clubului Dual Racing.

 verificare traseu Predeal Snowmobile 1 Winter Cup l

Astfel, daca vremea de la munte nu va suferi o incalzire majora si vor mai exista precipitatii sub forma de ninsoare, conditiile vor fi intrunite pentru ca intre 7 – 9 martie la Predeal, senilele snowmobilelor sa rascoleasca un weeekend intreg zapada. „50 de sportivi din Romania si din strainatate sunt deja inscrisi si ne asteptam ca in apropierea competitiei sa primim si alte solicitari de inscriere, riderii stand in expectativa”, continua Ciprian Popescu.

 

Daca pentru pilotii inscrisi la cele doua clase, Amatori si Profesionisti, cararile si piscurile muntilor Baiului sunt principala provocare, publicul va putea gusta din actiune in seara zilei de vineri, atunci cand pe partia Clabucet, cu sprijinul Primariei Predeal, se va amenaja un spectaculos Prolog cu rampe si taluzuri din zapada. Acestea nu-i vor lua prin surprindere pe rideri, deoarece multi dintre ei au o bogata experienta in motociclismul off-road, asa cum e Romeo Duicu, clasat pe locul 62 la editia 2009 a Dakar, acum inscris la clasa Profesionisti a Predeal Snowmobile 1 Winter Cup.