BMW M3 DTM isi prezinta tinuta vestimentara pentru sezonul 2012

Constructorul din Munchen revine in Campionatul German de Turisme dupa o absenta de 20 de ani, lucru anuntat deja in prima jumatate a acestui an. BMW Team RBM, BMW Team RMG si BMW Team Schnitzer sunt cele trei echipe care vor reprezenta constructorul la revenirea in DTM, iar fiecare echipa va alinia la start cate 2 masini. Andy Priaulx si Augusto Farfus sunt, pana in acest moment, cei doi piloti confirmati care se vor afla la volanul noului BMW M3 DTM in 2012.

 

Dupa ce in luna iulie, BMW prezenta in momentul lansarii pentru public un design complet negru al masinii, saptamana trecuta a avut loc la Heidelberg prezentarea graficii care va imbraca masinile BMW in sezonul 2012 din DTM. “Old School” ar fi cuvantul care ar caracteriza cel mai bine acest nou design, Jens Marquardt, directorul BMW Motorsport declarand: “ Fanii Old School vor recunoaste imediat, dupa dungile carecteristice BMW M, ca aceasta noua grafica se bazeaza pe designul vechiului BMW M3 prezent in trecut in DTM. Este in aceeasi masura o grafica moderna si traditionala, care ne arata radacinile, insa intr-o maniera contemporana. Varianta prezentata este aproape de cea finala, deoarece mai avem pana in luna martie cand toate componentele vor trebui sa fie omologate astfel ca s-ar putea sa mai apara mici modificari.

 

BMW M3 DTM a fost prezent, ieri, alaturi de modelele rivale, Audi A5 DTM si DTM AMG Mercedes C-Coupé intr-o scurta demonstratie, pe circuitul de la Hockenheim, etapa care a incheiat sezonul competitional 2011 din DTM.  

 

 

One thought on “BMW M3 DTM isi prezinta tinuta vestimentara pentru sezonul 2012”

Comments are closed.