Publicitate

Maximilian Götz, in varsta de 28 de ani, reusea la finalul sezonului 2014 sa devina campionul seriei Blancpain Sprint la volanul unui model Mercedes-Benz SLS AMG GT3. Daca Blancpain Sprint Series va suna cunoscut se poate ca acest lucru sa i se datoreze lui Alessandro Zanardi, celebrul pilot si atlet, care in ciuda handicapului sau continua sa inspire si sa demonstreze ca se poate crea performanta si in astfel de conditii.  

Maximilian Goetz DTM 2015

Incepand cu sezonul 2015 Maximilian Götz de origine germana va lua startul pe un model DTM Mercedes AMG C-Class. Maximilian a fost prezent la testul echipelor premergator sezonului 2015 care a avut loc pe circuitul Jerez de la Frontera la finalul anului trecut. 

Goetz DTM 2015

Götz a pilotat modelul SLS AMG GT3 in 82 de curse intre anii 2011-2014 reusind 10 victorii, 32 de podiumuri si 60 de clasari in top 10. In 2013 el a castigat cursa de 24h de la Spa-Francorchamps si cursa de 1,000 km de la Nürburgring. In 2012 a castigat campionatul ADAC GT Masters.

 

Momentul in care am aflat vestea ca voi concura in DTM, va ramane in amintirea mea pentru mult timp de acum inainte. Este un super-sentiment faptul ca reusitele de pe parcursul anilor in programul de curse dedicat clientilor AMG au fost monitorizate de sefii de motorsport de la Mercedes‑Benz. De asemenea demonstreaza ca programul sportiv pentru clienti poate constitui o rampa excelenta de lansare pentru lucruri si mai mari. Este ca si cum un vis devine realitate. Voi face tot ce voi putea pentru a avea succes in DTM si sunt constient ca voi avea multe de invatat in acest sezon.” declara Maximilian Götz.

 

 

Mercedes-Benz demonstreaza inca odata cu aceasta ocazie ca programul de descoiperire si promovare a tinerelor talente in motorsport functioneaza bine pentru firma din Stuttgardt

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro