Breaking News: WTCC se duce la Budapesta

Circuitul Hungaroring din Budapesta va deveni gazda rundelor 7 si 8 din WTCC inlocuind astfel etapele ce urmau sa aiba loc la Marrakech in Maroc.

 

Cursele vor avea loc exact in weekendul ce fusese programat pentru Maroc 3-5 iunie calendarul nefiind astfel deloc afectat. WTCC va poposi pentru prima oara in tara vecina, dupa ce promoterul etapei din Maroc nu a putut sa asigure bugetul necesar desfasurarii acestei runde.

 

Marcello Lotti promoterul campionatului a declarat: “Suntem foarte fericiti de aparitia acestei oportunitati. Budapesta este solutia perfecta: este un circuit modern cu facilitati excelente si aduce campionatul intr-o tara noua cu numerosi fani datorita lui Norbert Michelisz, iar echipele vor face o economie in ceea ce priveste logistica deoarece urmatoarea etapa dupa Budapesta este la Brno la doar 350 km.”

 

Zsolt Gyulay CEO Hungaroring Sport Plc. spunea: “Sunt foarte fericit ca Ungaria are sansa de a gazdui o etapa de WTCC. Acest campionat FIA este al doilea dupa Formula 1 din punct de vedere al popularitatii de care se bucura. Speram sa avem parte de curse interesante pentru fanii nostrii cat si cei din strainatate si in plus Norbert va avea ocazia sa concureze in fata propriilor fani chiar la el acasa.”

 

Norbert Michelisz s-a aratat incantat: “Sunt bucuros deoarece putem arata cat de competitivi suntem. Am concurat pe Hungaroring de la inceputul carieriei mele, asa ca stiu foarte bine circuitul. Sunt foarte mandru ca voi putea alerga in fata fanilor de acasa si voi incerca sa obtin un rezultat bun pentru ei.