Echipa celor 2 Tom din WTCC

Tom Coronel si Tom Chilton au reusit sa isi asigure participarea in sezonul 2014 al WTCC devenind totodata colegi in cadrul echipei ROAL Motorsport condusa de  Roberto Ravaglia si Aldo Preo. Daca pentru Chilton nu vor exista schimbari foarte mari din punct de vedere al pilotajului, pentru Coronel lucrurile vor fi ceva mai complicate deoarece echipa din care face parte, aliniaza in noul sezon doua modele Chevrolet Cruze dezvoltate de RML. Tranzitia nu va fi tocmai usoara pentru cei de la ROAL Motorsport acestia folosind exclusiv modele BMW inca de la aparitia echipei in anul 2001.  

 Tom Coronel

Toate eforturile mele s-au indreptat catre participarea pentru inca un an in acest important campionat de turisme. Usor usor din ce in ce mai multe lumini verzi au inceput sa se aprinda, dar din experientele anterioare stiu ca de multe ori nu este suficient. Acum insa pot spune ca da si chiar mai repede decat in anii precedenti. Multumita partenerilor mei, am putut sa fac acest pas. Cu Tom in echipa nu doar ca am alaturi un coechipier experimentat ci si un bun prieten. De asemenea are experienta si in pilotarea Chevrolet-ului. Totodata ma bucur ca pot continua alaturi de ROAL Motorsport.” declara incantat Coronel. 

Cruze WTCC 2014

Managerul echipei, Roberto Ravaglia, a stiut ca BMW nu ii va putea oferi o masina compatibila pentru sezonul urmator din WTCC si a inceput sa caute alternative. Aceasta a fost gasita in curtea celor de la RML care au anuntat dezvoltarea celei de-a doua generatii a modelului Cruze.