Michelisz a ales Honda Civic WTCC

Ieri vorbeam despre discutiile pe care le poarta Zengo Motorsport cu cei de la Honda si Chevrolet pentru a oferi pilotului Norbert Michelisz posibilitatea de a ataca titlul in WTCC. Astazi cei de la Zengo Motorsport au confirmat faptul ca masina pe care o vor alinia la starul sezoanelor 2013 – 2014 este o Honda Civic WTCC.

Honda Civic WTCC Zengo

William De Braekeleer, managerul Honda Europe Motorsport declara: “De la inceput ne-am propus sa facem modelul Civic WTCC disponibil si pentru echipele private. Astazi suntem foarte bucurosi de decizia luata de cei de la Zengo. Suntem onorati de alegerea facuta de acestia si de increderea acordata modelului Civic WTCC dezvoltat de noi. Prezenta lor in WTCC cu un model Civic ne va ajuta si pe noi in lupta pentru titlul la constructori si vom face tot ce ne va sta in putinta pentru a le oferi tot ce au nevoie ca si ei sa isi indeplineasca obiectivele.”  

 

Zengo Motorsport a fost fondata in 1990 de catre Zoltan Zengo cu sediul in Budapesta. “Acum avem partenerul perfect pentru a ne putea bate la titlu. Trebuie sa multumesc celor de la Honda Ungaria pentru ajutorul acordat si fiecarui membru al echipei mele. Rolul meu este sa il ajut si sa dezvolt talentul lui Norbert prin a-i pune la dispozitie cel mai bun material de concurs astfelk incat acesta sa se poata bate pentru titlul de campion.” declara Zoltan Zengo.