Noutati din WTCC

Sezonul transferurilor este in plina desfasurare si WTCC nu face exceptie. James Nash, cel care a alergat in acest sezon la volanul unui Ford Focus pentru cei de la Arena Motorsport, va trece de anul viitor in tabara celor de la Bamboo Engineering unde va pilota un model Chevrolet Cruze.  

 

“WTCC este o competitie fantastica. Am luat microbul WTCC cursele, circuitele si toate tarile unde am concurat au fost la cel mai inalt nivel. Sunt incantat ca am semnat cu cei de la Bamboo si modelul Chevrolet pe care il voi pilota imi va permite sa imi arat adevaratul potential.” declara James Nash in varsta de 26 de ani care in 2012 a terminat campionatul in pozitia a 20-a.

 

Incepand cu 2014 FIA a anuntat ca vor fi permise mai multe modificari masinilor insa obiectivul de a avea costuri scazute va ramane la fel de important. In principal preparatorilor le va fi permis sa umble la partea aerodinamica, la micsorarea greutatii si cresterea puterii motoarelor.

 

Desi nu a fost inca anuntat oficial calendarul sezonului 2013 acesta cuprinde 12 etape, iar cursa de la Curitiba, Brazilia nu va mai figura in calendar.