Jamie Green a trecut in tabara Audi

Zvonurile aparute in urma cu o luna s-au confirmat astazi, Audi Motorsport anuntand oficial semnarea contractului cu Jamie Green cel care a alergat pentru Mercedes opt ani de zile in DTM. Este un transfer spectaculos in DTM, Green debutand in campionat cu cei de la Mercedes alaturi de care a ramas timp de opt ani de zile. 

 

Audi este un brand fascinant si sunt convins ca alaturi de ei voi reusi sa castig ce imi doresc de ceva vreme, titlul in DTM. Le datorez foarte mult celor cu care am lucrat atata timp si sa fac aceasta schimbare majora pentru mine nu a fost deloc usor. Dar am stat si am reflectat mult asupra acestei decizii si de-abia astept noua provocare – abia astept sa iau loc la volanul modelului Audi A5 DTM.” declara Jamie Green. 

 

Dr. Wolfgang Ullrich, seful Audi Motorsport s-aratat incantat de noul pilot din tabara sa: “Jamie este la ora actuala unul dintre cei mai buni piloti din DTM. A demonstrat pe deplin acest lucru in 2012 atunci cand s-a batut pentru titlu si a fost in postura in care si-a putut alege constructorul pentru care sa evolueze mai departe. Suntem fericiti ca ne-a ales pe noi si sunt convins ca experienta si viteza sa vor vi un punct forte pentru tabara Audi in anul ce urmeaza.

 

Asa cum precizam dimineata Norbert Haug are de umplut trei locuri vacante, lucru deloc usor tinand cont ca unul dintre cei mai valorosi piloti si cu o vasta experienta a parasit echipa.