Primele imagini cu noile modele din WTCC

In 2014 se asteapta noile modele in WTCC conforme cu noile reglementari tehnice. RML, Honda, LADA si Citroën au confirmat deja pregatirea noilor modele pentru 2014 si primele imagini nu s-au lasat prea mult asteptate. Honda ramane cu aceasi piloti Tarquini si Monteiro, deja confirmati pentru echipa JAS Motorsport cu sprijin de uzina, si pilotului privat Norbert Michelisz, care folosea deja un model Honda, i se va alatura si Mehdi Bennani care trece de la un model BMW la unul Honda.  

Civic WTCC 2014

Firma britanica RML si-a facut aparitia pe scena competitiilor dedicate turismelor in 1992, reusind 8 titluri in BTCC (British Touring Car Championship) si sase titluri in WTCC (FIA World Touring Car Championship). Cei de la RML nu au confirmat inca un numar exact de modele care vor fi construite, iar echipa RML se confrunta in continuare cu lipsa unui partener puternic. 

Cruze WTCC 2014

Ray Mallock, presedintele RML Group, declara: ” Sunt incantat ca pot anunta oficial acest proiect si pentru faptul ca RML va oferi cateva modele unor piloti privati in WTCC 2014. In acest fel ne putem reafirma implicarea noastra in WTCC pe termen lung odata cu introducerea unor noi reglementari extrem de interesante. Masina este una complet noua si asa trebuie sa fie pentru a putea beneficia de noile reglementari. Avantajele signifiante sunt reducerea greutatii, o crestere a puterii cu 20% si o aerodinamica mai buna.

Citroen C-Elysee WTCC

Citroën isi va prezenta programul oficial in competitiile de motorsport pe 16 decembrie, unde asa cum deja stim Sebastien Loëb si Yvan Muller vor pilota modelul C-Elysee.

 

LADA va alinia trei modele Granta Rob Huff fiind ultima achizitie a constructorului rus, alaturi de  James Thompson si Mikhail Kozlovskiy.  

2 thoughts on “Primele imagini cu noile modele din WTCC”

  1. BMW nu s-a mai implicat de foarte mult timp in WTCC, toate modelele au fost folosite de echipe private care acum nu au puterea financiara de a se alinia la noile reglementari cu un nou model, iar BMW nu e interesat de a investi intr-un astfel de model, modelul BMW oricum este mult prea imbatranit

Comments are closed.