Ken Block isi prezinta programul competitional 2012

Un an plin pentru Ken Block care va lua startul in acest an in Global Rallycross Championship, WRC si Rally America. Americanul se afla in acest an la primul sezon complet in campionatul de rallycross GRC, lasand loc in programul sau pentru doar trei etape de WRC, Raliul Mexicului, Raliul Noii Zeelande si Raliul Finlandei. Block va mai lua startul si in cateva etape ce fac parte din campionatele de raliuri ale Americii si Canadei.  

Aparitia americanului nu se va rezuma doar la etapele de raliu, acesta urmand sa participe la X-Games, Gymkhana World Tour si sa realizeze cea de-a cincea parte a seriei Gymkhana. Un an plin pentru Block dupa cum recunostea si el: “Sunt super incantat ca am putut pune la punct un program atat de divers in acest an. GRC este o competitie foarte spectaculoasa si noua aici in Statele Unite, d-abia astept provocarile acestui nou campionat. Am reusit sa pastrez si trei raliuri din WRC in programul meu si voi mai lua startul in cateva raliuri din campionatele Americii si Canadei. Nu credca mai exista vreun pilot care sa fie implicat in atatea competitii si proiecte. Sunt foarte norocos.”  

 

Ken Block si-a lansat in urma cu doua zile programul competitional printr-o maniera caracteristica acestuia, plina de momente hilare. Astazi va prezentam prima parte din lansarea programului sau avandu-l alaturi ca protagonist pe actorul de comedie  Nick Swardson.