In Clio Cup se alearga cu Dunlop

Dunlop a fost ales de Renault Sport Technologies ca furnizor oficial de anvelope pentru 7 Clio Cup ce se desfăşoară în 7 campionate naţionale din Europa.

 

Anvelopele de curse Sport Maxx de la Dunlop vor echipa bolizii de 208cp (155kW) ce aleargă în Clio Cup şi care oferă cele mai strânse şi mai spectaculoase curse din Europa, curse în care piloţi de top şi tinere talente concurează împreună spre delectarea a mii de spectatori şi telespectatori.

 

Începând din acest sezon, Dunlop va fi furnizor de anvelope în campionatele Naţionale din Spania, Italia, Olanda, Franţa şi Suedia, în plus faţă de campionatul Boemia din Germania şi Campionatele Naţionale din Austria, Slovacia şi Republica Cehă.

 

Durabilitatea, manevrabilitatea şi performanţa anvelopei de curse Dunlop Sport Maxx 205/620R17 a fost deja testată în campionatul olandez Renault Clio Cup.

 

Dunlop va oferi şi servicii profesionale complete la fiecare etapă din campionatele naţionale Clio Cup.

 

Jean-Felix Bazelin, General Manager, Dunlop Motorsport a afirmat: “Dunlop are o lungă istorie de activitate desfăşurată împreună cu Renault atât în motorsport cât şi în proiectele unor maşini de stradă. Anvelopele Dunlop Sport Maxx sunt specificate şi pe modelul premiat Megane Renault Sport 250, şi suntem mândri că am fost aleşi ca partener pentru Clio Cup, competiţie cunoscută ca fiind cea mai populară categorie de curse atât în rândul fanilor, cât şi în rândul concurenţilor.

 

Jean-Pascal Dauce, Motorsport Director la Renault Sport Technologies, a afirmat: “Dunlop este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes producători de anvelope pentru maşini sport şi pentru cursele de tip GT. Suntem încântaţi să fim parteneri cu o companie producătoare de anvelope care are un astfel de palmares de succes în cursele pe circuit şi o mare experienţă profesională în campionatele de profil.

 

Dunlop este Partenerul Oficial de Anvelope la o serie de evenimente prestigioase dedicate maşinilor şi curselor auto precum International GT Open, Campionatul Britanic de Turisme, Campionatul Olandez de Maşini Supersport sau cursele de 24 de ore de la Dubai, Barcelona şi Silverstone. Anvelopele Dunlop au fost de asemenea alese de câştigătorii American Le Mans Series LMP1 şi GT, precum şi de campionii din 2011 ai Le Mans Challenge LMP2.