Thierry Neuville va pilota pentru Hyundai Motorsport in WRC

Sunt bucuros sa il anunt pe Thierry Neuville drept pilot principal al noii noastre echipe din WRC.” a declarat astazi Michel Nandan, directorul Hyundai Motorsport. “Thierry are un sezon 2013 fantastic si s-a dovedit a fi unul dintre cei mai captivanti tineri piloti din WRC. Viteza, abilitatile si abordarea dinamica a acestuia in raliuri fac din el pilotul ideal pentru Hyundai Motorsport.concluziona Nandan.  

Thierry-Neuville-Nicolas-Gilsoul

Belgianul in varsta de 25 de ani a semnat un contract pe mai multi ani (n.r. – se pare ca trei) si il va avea in dreapta sa pe Nicolas Gilsoul. 

 

Sunt multumit ca ma alatur celor de la Hyundai Motorsport pentru 2014 in WRC. Cred ca Hyundai Motorsport este potrivirea perfecta pentru mine deoarece este o tanara si ambitioasa echipa de uzina cu obiective si planuri pe termen lung. Am fost foarte impresionat de facilitatile echipei, abordarea programului pentru raliuri si potentialul aratat. Sper ca experienta mea de doi ani in WRC va aduce beneficii echipei pe masura ce vom construi un parteneriat armonios.”