Dani Sordo a semnat cu Hyundai Motorsport pentru inca doi ani

Astazi a fost facut public anuntul oficial al celor de la Hyundai Motorsport prin care acestia au semnat un contract cu pilotul spaniol Dani Sordo pentru o perioada de doi ani 2015 -2016. Cu toate acestea spaniolul nu va face un sezon complet in 2015 insa va lua startul alaturi de Thierry Neuville la cel putin 10 etape din WRC. Acestea vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare. 

Dani-Sordo-Portugal-Rally-(3)

Sunt incantat de continuarea parteneriatului cu cei de la Hyundai Motorsport dupa un prim sezon de succes. Am aratat ca i20 WRC are potential si nu vom uita 1-2-ul din Raliul Germaniei, care a reprezentat un moment deosebit.” declara Sordo. 

 

Michel Nandan, seful echipei Hyundai Motorsport, declara: “Dani a demonstrat o consistenta impresionanta in acest sezon pe diferite suprafete de concurs. A aratat ca este un jucator de echipa si ca poate fi rapid in diferite circumstante. Suntem multumiti ca vom continua colaborarea cu el in 2015 si 2016. In 2015 el va lua startul la cel putin 10 etape urmand a efectua un sezon complet in 2016.