Loeb neaga zvonurile ce il pun alaturi de Volkswagen

Sebastien Loeb a negat orice contact cu Volkswagen, cu referire la mult discutatul program WRC al constructorului german.

Zvonurile recente specificau ca Loeb a inceput deja negocierile pentru trecerea de la Citroen la VW in 2012, sumele discutate ridicandu-se la 15 milioane Euro pentru respectivul sezon.

Nu. Nu am vorbit cu VW despre sezonul viitor. Nu stiu daca voi mai concura anul viitor“, a declarat Loeb.

Loeb a alergat pentru Citroen incepand cu 2001, toate cele 7 titluri si cele 63 de victorii de etapa fiind obtinute alaturi de constructorul francez. Desi in 2004 s-a gandit sa treaca la Ford, acesta a ramas pana la urma loial firmei din Versailles.

Team managerul Citroen, Oliver Quesnel, spera ca Sebastien Loeb sa ramana in echipa si pentru sezonul viitor, desi contractul lor expira la finalul acestui an.

Nu cred ca stie ce va face anul viitor. Este inca prea devreme sa ia o decizie. Stie, desigur, ca poate ramane alaturi de Citroen. Poate se va opri, poate va trece la curse de anduranta, de ce nu? Daca va merge la Volkswagen, sincer, nu stiu. Nu pot spune nimic despre acest lucru, dar pot sa va asigur ca nici el nu stie.“, a declarat Quesnel.