Solberg a ramas fara permis de conducere


Pentru multi a fost o surpriza in momentul in care Chris Patterson co-pilotul lui Petter Solberg a trecut la volanul Citroen-ului DS3 WRC pe ultima proba Power Stage a raliului. Acest lucru s-a intamplat deoarece Petter nu mai avea permis de conducere.

Vineri dupa amiaza Solberg a fost “prins” de radar cu o viteza de 132 kmh pe o portiune unde limita era de 80 kmh. In Suedia daca depasesti limita maxima cu mai mult de 30 kmh se considera infractiune, iar permisul de conducere se suspenda dupa 48 H. Astfel Petter a reusit sa parcurga raliul insa inainte de ultima proba cele 48H au expirat astfel ca permisul a fost suspendat, norvegianul vazandu-se pus in postura de a nu termina raliul. Salvarea a fost chiar copilotul  acestuia care a dus Citroen-ul DS3 WRC la linia de sosire.  

Comentarii

comentarii

One thought on “Solberg a ramas fara permis de conducere”

  1. Pai si cum altii pot concura fara permis, el de ce nu a putut concura mai departe? Este o problema care a discutat-o Edwin, dar care ma doare si pe mine si probabil si pe restu. Pentru ca sunt pustani la care se inmaneaza masini tari, in raliuri tari, doar pentru faptul ca au un punct de vedere material si altii care au o cariera in spate si experienta destul de multa, nu are voie sa participe.

Comments are closed.