11 victorii pentru Bogdan Rusea

  • Procentaj de victorie de 100%
  • Dacia Logan Serus confirma suprematia si in conditii meteo nefavorabile

 

Serus Racing Club se prezenta la sfarsitul saptamanii abia incheiate la penultima dubla a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop din acest an. Pentru echipa campionului clasei H2, Bogdan Rusea, prezenta avea sa fie una speciala, cei doi sponsori ai sai din acest an, Serus si Total Lubricants, devenind partenerii etapelor a XV-a si a XVI-a.

 

Cu titlul de campion al clasei H2 adjudecat inca de la etapele precedente, Bogdan Rusea venea pe traseul ce uneste Rasnovul cu Poiana Brasov cu acelasi obiectiv de a confirma suprematia din cadrul clasei sale. Fara nici un fel de presiune care sa apese pe umerii sai, pilotul bucurestean a reusit din nou sa fie cel mai rapid concurent dela H2 si sa isi treaca in cont inca doua victorii pe parcursul celor doua zile de concurs.

 

Este un traseu pe care revin cu placere de fiecare data. Vremea a pus ceva probleme tuturor concurentilor, insa eu am avut noroc sa fiu ferit de incidente neplacute. Totul a decurs bine pentru noi, iar masina a functionat din nou impecabil. Weekend-ul acesta am fost pusi in situatia celebrei loterii a pneurilor, ploaia luand cateva pauze in care traseul se mai usca. Am ales sa merg pe niste pneuri intermediare si s-a dovedit alegerea perfecta, in ultima urcare de sambata, traseul fiind aproape uscat.spunea Bogdan Rusea.

 

Duminica am ales acelasi tip de pneuri, dar mecanicii au creat de aceasta data niste taieturi suplimentare pentru a disipa mai repede apa, iar reteta s-a dovedit din nou castigatoare. Din pacate vremea nefavorabila a tinut deoparte spectatorii care au fost prezenti in numar mic pe traseu si acesta este singurul meu regret la aceste etape, pentru ca fara ei cursele nu sunt la fel. Le multumesc pe aceasta cale celor care au indurat frigul si ploaia si ne-au aplaudat de pe marginea traseului de concurs si ii astept alaturi de noi la Sinaia, acolo unde se va incheia campionatul in acest an.concluziona Bogdan in rezumatul weekend-ului abia incheiat.

 

Intrat in lumea curselor la inceputul acestui an prin sustinerea evolutiei lui Bogdan, Marius Amir – director local de vânzări Total Lubricants Romania, declara: “La fiecare etapa la care a luat parte am fost si noi prezenti si am vazut cat de important este sprijinul unui sponsor puternic. Acesta este unul din principalele ingrediente care stau la baza unui mecanism format dintr-o echipa profesionista, pilot serios si material de concurs foarte bine pus la punct. Bogdan a confirmat deja, adjudecandu-si titlul la clasa H2 si suntem bucurosi ca si noi am contribuit la aceasta reusita.”    

 

Bogdan Rusea isi trece in cont inca doua reusite, ajungand astfel la victoria cu numarul 11 din tot atatea prezente la start in acest sezon. Ultimele etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta vor avea loc in perioada 26-28 octombrie pe drumul spre cota 1400 din Sinaia.

 

Credit Foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro