Ce enormitati mai face FRAS

Ieri, marti, 10 mai, am fost cu treaba la sediul FRAS. Cu toate ca ma asteptam sa fiu luat in primire de Roxana Habina am fost intampinat de Leo Stefanescu. De fapt, toata lumea care ajunge pe acolo spera sa o intalneasca pe Roxana, poate poate o imbratiseaza sau o pupa. Pe obraz. Ei bine, Leo imediat m-a deturnat din drumul meu spre primul etaj. Avea o “nemultumire” cu mine.

 

Ca l-am acuzat ca nu a intocmit corect clasamentele de coasta in 2010. Si cum ne uitam si ne contraziceam noi de zor pe marginea lor, a venit Stefan Vasile. L-am oprit sa ne lamureasca. Eu sustineam ca nu am primit puncte la cateva etape si Leo spunea ca la grupe s-au dau puncte si daca nu au fost cinci concurenti dar la clase nu a fost la fel. Si Stefan Vasile i-a dat dreptate.

 

Cu coada intre picioare, am cautat un alt nod in papura. Si l-am gasit intr-un alt clasament. Dar cum Stefan Vasile nu mai era prin preajma sa imi valideze rationamentul, a ramas totul in aer. Dar asta nu inseamna ca am uitat ca am fost batut cu armele mele. Am acuzat Federatia ca nu a intocmit bine clasamentele si se pare ca am acuzat-o pe nedrept.

 

Acum, eu nu am mai consultat regulamentul de anul trecut dar din punctul meu de vedere, Stefan Vasile reprezinta mai mult decat o garantie pentru orice problema legata de regulament. Si astfel, sunt nevoit sa accept ca am gresit. Si dupa ce Leo mi-a aratat munca sisifica pe care o duce cu clasamentele mi-a cam pierit cheful sa iau FRAS-ul la “trei-pazeste!”. Stiati ca el acorda un punctaj subunitar pentru toti cei clasati? Adica celor care sunt sub pozitia a zecea? Doar ca la final, cei cu zero puncte sa nu fie clasati in functie de numarul de concurs. Ci dupa performante.

 

Asa ca o spun clar si raspicat: draga Leo, am gresit cand am spus ca nu ai facut clasamentele corect! Dar sa nu te culci pe o ureche. Vezi cum sta treaba la A5 ca inca nu am rezolvat-o. Te astept la cotitura. Pana atunci eu ma-nclin si imi cer scuze!

 

Si mai am o problema. Daca tot au angajat-o pe Roxana, de ce ea sta acum la etaj si nu la intrare? S-au prins ca e mai mult decat un bibelou si ca pot sa o foloseasca sa faca chiar si treaba concreta? Alta decat sa-i binedispuna pe toti vizitatorii? Hm, eu cred ca o vor doar pentru ei.

 

Daca nu v-ati prins, in poza e Roxana. Si o sa se supere foarte tare pe mine dar asta e. Intr-o zi mi-a spus ca ii este frica sa nu am idei sa scriu despre ea. Si bineinteles ca de ce ti-e frica nu scapi. Nu-i asa ca v-ati face si voi drum pe la sediul Federatiei si numa ca sa o vedeti pe Roxana?

4 thoughts on “Ce enormitati mai face FRAS”

    1. Mai tu, Emanuel! Pe masina e cheama Ruxi de la Ruxandra. Acea Ruxandra lucreaza in alta parte si este una din putinele persoane pentru care as renunta la curse daca s-ar pune problema. Dar nu se pune. Pentru ca nu mai suntem impreuna de mult timp. Deci da? Ruxi si nu Roxi.

      Dar accept, poate sa o schimb "u" cu "o". Ceea ce ar face din mine cel mai mare nemernic din lume!

Comments are closed.