Claudiu David revine in raliuri

Cunoscut in ultima perioada mai mult din cadrul evenimentelor BMW acolo unde este si instructor BMW Fahrer Training, Claudiu David se intoarce la inceputul lunii iunie la prima sa dragoste, raliurile.

Mihaela & Claudiu

 

In perioada 1-2 iunie echipajul format din Claudiu David si Mihaela Beldie, va lua startul in Mecsek Rallye la volanul cunoscutului Mitsubishi Evo IX cu care echipajul a participat si in 2009 in cadrul aceluiasi raliu. In acest an insa masina a fost upgradata de catre cei de la Topp Cars cu kitul de R4, pentru a se alinia la nivelul celorlalti competitori si a se putea bate la victorie. Echipajul romanesc va fi singurul echipaj strain prezent in raliu din cele 56 inscrise, restul de 55 fiind din tara organizatoare. Patru masini cu specificatii S2000 si trei cu specificatii R4 vor fi doar cativa din adversarii pe care Claudiu ii va avea de infruntat pe cei 153.30km impartiti in 8 probe speciale. Initial raliul trebuia sa conteze in IRC, insa organizatorii au trebuit sa renunte din cauza problemelor financiare.

 

Cu toate acestea raliul ramane unul destul de important, iar Claudiu se asteapta la o concurenta acerba. „Mi-am dorit sa revin in Ungaria pentru ca nivelul competitional este unul foarte ridicat. Va fi prima oara cand voi concura cu o masina cu specificatii R4 si prima oara cand concurez pe un R4 importiva masinilor de S2000. De aceea nu stim unde ne aflam in prezent, dar ne vom da seama dupa primele probe speciale. O parte din probe le cunoastem din 2009, iar o parte sunt noi. Vom avea in prima zi de concurs doua probe de noapte si cred ca va fi foarte frumos. Saptamana viitoare vom pleca in Ungaria unde vom efectua si primele teste cu masina.” ne-a declarat Claudiu.  

 

Vom reveni cu amanunte si va vom tine la curent cu evolutia echipajului Claudiu David/ Mihaela Beldie in editia din acest an a Mecsek Rally.

3 thoughts on “Claudiu David revine in raliuri”

  1. HAI CLAUDIU!!! VITEZA, CONCENTRARE……………………MUUUUUULTA BAFTA !!!!

  2. SUNTEM ALATURI DE VOI !!!……………BAFTA MULTA……………..VEEEEEEEEEEENIM………………HAI CLAU!!! HAI MIHA !!

Comments are closed.