Interviu cu Bogdan Marisca

Aflandu-ne pe linia dreapta inainte de startul in Raliul Brasovului si gasindu-l prezent pe lista pilotilor inscrisi, am reusit sa stam de vorba cu Bogdan Marisca . Anul 2009 nu a fost pentru Bogdan unul ideal , clasandu-se la final pe locul 5 in clasamentul general , dar si asa , cu probleme de buget , a reusit o victorie la Raliul Clujului si doua clasari pe podium.

Nu foarte multi piloti se pot mandri ca au reusit sa se impuna in Raliul Brasovului dar Bogdan Marisca este unul dintre cei care au facut acest lucru la editia din 2006 . Mai multe va las sa aflati din interviul ce urmeaza :

Motorsportnews.ro:       Intrebarea care era pe buzele tuturor, respectiv daca vei fi prezent la Brasov , si-a gasit raspunsul : ” Da “. Cateva detalii despre masina, echipaj si restul echipei ?

Bogdan Marisca : Felicitari pentru initiativa si va tin pumnii sa reusiti ceea ce va propuneti! Asa este, vom fi prezenti, fara nicio modificare in cadrul echipei iar masina a ramas aceiasi de anul trecut, Mitsubishi Lancer Evo de grupa N.

Motorsportnews.ro : Cum ti se pare hotararea de devansare a startului sezonului 2010? A fost benefica pentru tine ?

Bogdan Marisca : Din punctul meu de vedere, decalarea campionatului nu este solutia de care noi avem nevoie, suntem perceputi ca “sezonieri” si asta sigur nu ne ajuta la obtinerea bugetelor, dar asta e un cu totul alt subiect…

Motorsportnews.ro: Ai reusit sa strangi bugetul necesar pentru 2010 ? Care sunt sponsori care te vor sprijini si daca vei face parte din vreo echipa ?

Bogdan Marisca : Deocamdata este sigura participarea la primul raliu . Nu stiu daca vom fi la start la restul etapelor, stam si noi rau la capitolul sponsori . E drept ca mai asteptam niste raspunsuri dar nu suntem foarte optimisti .

Motorsportnews.ro : Ce obiectiv ti-ai stabilit pentru Raliul Brasovului ? Dar pentru intreg sezonul ?

Bogdan Marisca : Mi-e greu sa vorbesc acum despre obiective deoarece nu stim daca si la cate raliuri vom fi prezenti.

UPDATE : Ieri, 12.04.2010 Bogdan Marisca a anuntat faptul ca la Raliul Brasovului si  posibil si in restul sezonului va concura cu un Subaru Imprezza Sti N15 .

credit foto : Edwin Keleti