Au inceput inscrierile pentru a doua etapa Michelin Rally Challenge

Michelin Rally Challenge, concurs foto organizat de Motorsportnews.ro impreuna cu Michelin Romania, a ajuns la a doua editie si continua de-a lungul sezonului 2013, cu un format usor modificat. 

Michelin_RC2013_640_480

Daca detii un telefon mobil cu camera,  o camera foto de amatori sau profesionala, tot ce trebuie sa faci este o simpla fotografie cu sigla Michelin de pe o masina din CNR, combinezonul unui pilot, banner etc. prin care sa dovedesti ca esti fan al raliurilor.

 

Fotografiile care surprind logo-ul Michelin pe masinile de concurs, asistenta, bannere, afise, combinezoanele pilotilor, etc (adica intr-un context nu doar sigla) se vor trimite pe adresa [email protected] in termen de 1 saptamana dupa terminarea raliului. Orice fotografie postata in alta parte sau trimisa pe o alta adresa, care au legatura cu site-ul, nu se vor lua in considerare. 

 

Votul publicului se va face de-a lungul celei de-a doua saptamanii dupa terminarea raliului. Ponderea votului publicului este de 30% si cea a juriului de 70%.

 

Premiile acordate pentru castigatorul unei etape sunt constituite din ceas de mana Michelin, o sapca Michelin WRC, un USB stick de 8 GB si un Ghid Verde Michelin.