Start in forta!

Alex.Filip si Bogdan Iancu au pornit spre Banat cu gandul de a repeta performantele de la Brasov si de a se impune din nou la categoria masinilor cu doua roti motrice si la Clasa 5.

 

Toate prognozele aratau ca a doua zi de concurs avea sa fie ploioasa, iar acest lucru ne-ar fi scos din zona de confort in cazul in care trebuia sa aparam un avantaj fragil, spune Alex. Filip. Ziua secunda am abordat-o cu un tempo constant si eficient, dar lipsit de riscuri”, spune Bogdan Iancu

Alex Filip Timis 2013

„Regret iesirea in decor a adversarului nostru Bobo Barbu. Timpii lui de pe unele probe au aratat ca ne va fi un adversar redutabil in cursele care vor urma. Suntem fericiti ca dupa ce anul trecut ocupam doar locul 3 in competitia 2RM, de data aceasta am reusit victoria. Ne-am atins obiectivul si avem un start perfect de an,  iar acum este momentul sa ne indreptam atentia catre urmatoarea etapa”, a concluzionat Alex. Filip.

 

Urmatoarea intrecere din campionatul intern de raliuri este  Raliul Deltei, competitia fiind programata in 31 mai si 1 iunie.