Dan Gîrtofan: „Un rezultat meritat”

Echipajul Dan Gîrtofan/Miță Lăzărescu a reușit un rezultat foarte bun în cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2011. Giri și Miță au terminat pe locul 3 Raliul Clujului Star Lubricants, la capătul unei curse în care au fost mereu în plasa liderului.

A fost un raliu foarte bun pentru noi, a fost o luptă grea, dar, una peste alta, rezultatul este unul meritat față de munca depusă. Am stat în contact cu liderul tot timpul. Am avut chiar puține secunde în spate înainte de ultima probă specială, dar din cauza unui banal aerisitor de la un etrier de pe spate care s-a slăbit pe ultimii kilometri pe penultima probă, am abordat ultima specială cu puțină teamă de a nu rămâne fără frâne, mai ales că era și o porțiune de coborâre și de aici au rezultat cele 12-14 secunde care au făcut diferența în clasamentul final. Ritmul a fost bun, Bogdan și Vali au fost foarte rapizi, a fost o luptă foarte frumoasă și pot să spun că suntem mulțumiți de punctele obținute. Vreau să le mulțumesc celor de la Alexandrion pentru susținerea lor și vrem să spargem gheața și la următoarele raliuri să obținem și o victorie pe care o așteptăm de mult timp”, a spus Dan Gîrtofan.

Încă o dată, mă bucur să-i felicit pe Giri și Miță precum și întreaga lor echipă! Așa cum s-a văzut pe probe, raliul a fost spectaculos și imprevizibil. Cei 4 actori angajați în lupta pentru victorie au dat o bătălie crâncena pentru podium. Asa cum ne-au obișnuit, băieții noștrii au trecut cu bine probele dificile clasându-se din nou pe podium”, a declarat directorul comercial al Alexandrion Grup România, Gyuri Eperjessy.

 

Raliul Clujului Star Lubricants a fost câștigat de Valentin Porcișteanu, care a fost urmat de Bogdan Marișca și de Dan Gîrtofan.

 

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu țin să adreseze mulțumiri partenerului principal, Alexandrion Grup România, dar și partenerilor Mobil 1 prin Lubexpert România, BKP, Aro Palace, www.prorallyperformance.ro, www.bursacamerehotel.ro și www.bursabileteavion.ro.

 

Bogdan Popescu

Credit foto : simcat.ro