Dan Girtofan – Cu un start bun și fără ezitări, putem termina sus la Cluj

Dan Gîrtofan și navigatorul său Miță Lăzărescu vor aborda vineri și sâmbătă, Raliul Clujului Star Lubricants, cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2011. După un început bun de campionat, Giri speră să spargă gheața la Cluj și să bifeze primul succes din actualul sezon, pentru a putea urca și mai sus de locul 3 pe care îl ocupă în clasamentul general.

Prima probă este una de viteză, cu asfalt destul de bun. Probele 2 și 3 sunt la fel de lungi ca și kilometri și au asfaltul bun până pe final, unde se schimbă un pic configurația suprafeței de rulare, care devine mai murdară, cu multe aluviuni aduse de ploi, dar și denivelări. Sunt însă probe foarte tehnice, așa cum ne place nouă. Sperăm ca  mașina să se comporte bine, să nu avem probleme tehnice, și cu un  start bun și fără ezitări, putem scoate un rezultat important. Mai ales că este un raliu care se pretează pentru mașina noastră”, a spus Dan Gîrtofan.

 

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu țin să adreseze mulțumiri partenerului principal, Alexandrion Grup România, dar și partenerilor Mobil 1 prin Lubexpert România, BKP, Aro Palace, www.prorallyperformance.ro, www.bursacamerehotel.ro și www.bursabileteavion.ro.

 

Bogdan Popescu

credit foto: Simcat.ro