Raliul Clujului 2011 – 61 de inscrisi pe lista de start!

Raliul Clujului Star Lubricants 2011 reuseste sa adune pe ultima suta de metri un numar record de echipaje pentru acest an in cadrul Campionatului National de Raliuri – Dunlop 2011. Nu au facut rabat de la prezenta in acest raliu pilotii straini inscrisi in cadrul campionatului, in timp ce numarul pilotilor autohtoni a crescut cu 8 fata de etapa precedenta. Astfel, se reediteaza succesul obtinut in anul 2008, an in care au luat startul 75 de echipaje dintr-un total de 85 de inscrisi, cel mai mare numar de echipaje inscrise intr-o competitie nationala dupa 1989.

 

Horatiu SAVU: „Cred ca numarul mare de participanti reflecta cu obiectivitate valoarea acestui raliu pe scena Campionatului National de Raliuri Dunlop. Poate acest fapt ar trebui sa dea de gandit celor care se opun cu atata indarjire promovarii internationale ale raliului, din motive, sa zicem, neconforme cu reglementarile internationale in materie. Dar, am hotarat sa ne supunem acestei decizii si nu ne ramane decat sa speram ca timpul va remedia aceste deficiente. Organizatorii doresc sa le multumeasca tuturor celor inscrisi pentru increderea acordata si sa ii asigure ca au facut tot posibilul pentru desfasurarea in bune conditii a acestei curse. Chiar daca vremea ne-a jucat cateva feste in ultimele zile, naruind munca depusa la curatarea traseului probelor speciale, speram ca zilele de vineri si sambata sa fie benefice pentru motorsport. Ii asteptam pe toti iubitorii motorsportului sa fie alaturi de noi si de echipaje vineri si sambata, dar, pe de alta parte ii rugam sa respecte cu strictete masurile de securitate impuse

 

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj;

 

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.

 

Partenerii tehnici: Arobs Transilvania, Jack Daniel’s Rally Team, Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus, Delroti, desprealcool.ro – afla-ti echilibrul, Prodvinalco, Kaercher prin Epinvest, Coca-Cola, Pensiunea7, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

 

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, Omnipass, SMURD Cluj, CERT.

 

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo, AAM Advertising si Hostvision.

 

Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, Radio Cluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro, Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, On-Board.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.