Dan Gîrtofan: Va fi un spectacol total la Arad

Echipajul brașovean Dan Gîrtofan/Miță Lăzărescu se pregătește pentru etapa a șasea a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2011, Raliul Aradului, care va avea loc vineri și sâmbătă, în urbea din vestul țării. Giri și Miță vor să confirme așteptările fanilor, dar și primul loc din clasamentul general, printr-un rezultat bun la Arad, la a doua cursă pe macadam. „Probele sunt foarte frumoase și arată chiar bine. Culmea este că cele lungi care erau bune anul trecut sunt un pic denivelate, dar nu foarte mult. Raliul Aradului este foarte frumos, iar PS 2, în partea de final, arată ca și specialele de la Raliul Finalndei”, a spus Dan Gîrtofan.

Giri este de părere că faptul că etapa arădeană adună atât de mulți participanți, din două țări, este un lucru benefic: „Sigur, numărul mare de concurenți poate afecta calitatea suprafeței de concurs, cel mai probabil la a doua trecere pe speciale, dar această etapă comună este un plus pentru noi, dar și pentru vecinii din Ungaria, pentru că se vor întrece vârfurile din cele două campionate, iar spectacolul va fi tot al”.

 

Pilotul brașovean a mai precizat că „într-adevăr este o presiune pe noi pentru că suntem lideri în clasamentul general, dar întotdeauna noi am fost între primii 3 și știm să gestionăm astfel de momente și sperăm să nu dezamăgim și să obținem un rezultat bun”.

 

Dan Gîrtofan și Miță Lăzărescu țin să adreseze mulțumiri partenerului principal, Alexandrion Grup România, dar și partenerilor Mobil 1 prin Lubexpert România, BKP, Hotel Aro Palace, www.prorallyperformance.ro, www.bursacamerehotel.ro și www.bursabileteavion.ro.

 

Credit foto: SIMCAT.ro