Bacăul așteaptă finala Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2011

Peste numai o săptămână, în după-amiaza zilei de joi 13 octombrie, cei mai buni piloți din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2011 vor efectua, cu prilejul shakedownului, ultimii kilometri înaintea finalei întrecerii interne, pentru ca o zi mai târziu, după prânz, să se dea startul Raliului Moldovei-Comfert.

 

Presa băcăuană a fost informată cu privire la programul competiției, dar și vizavi de posibilitățile publicului de a urmări întrecerile, fiind oferite detalii despre accesul pe secțiunile competitive și facilitățile puse la dispoziția fanilor.

 

La finalul conferinței de presă, Adrian Răspopa a declarat: ”Pregătirile au intrat în linie dreaptă și, sunt sigur, totul o să fie pus la punct în cel mai mic detaliu până la startul evenimentului. Băcăuanii așteaptă cu mare interes această competiție, iar acest lucru ne bucură, dar ne și obligă suplimentar să depunem toate eforturile pentru ca Raliul Moldovei- Comfert să fie și din punct de vedere al condițiilor oferite la înălțimea unei finale de campionat național”.

 

conferinta de presa desfasurata astazi

 

Totodata, organizatorii au emis si un buletin informativ al carui continut vi-l redam in integralitate :

 

Raliul Moldovei “COMFERT”

Buletin nr.1/6 octombrie 2011

 

 

1. In regulamentul particular, la capitolul 10, se adauga urmatorul articol :

 

10.3. Automobilele de recunoasteri vor fi echipate obligatoriu cu anvelope de strada.

 

Director Organizatoric

Bela Stoica.