Raliul Brasovului 2011 – Loteria gumelor

• Alegerea neinspirata a gumelor de iarna
• Szabo si Aur au iesit din lupta pentru victorie
• Porcisteanu a mers pe intermediare si a avut de castigat


Prima trecere pe Babarunca a fost cu ghinion pentru Gergo Szabo, care a luat startul pe proba cu cauciucuri de iarna, iar, pe coborare, gumele s-au incins pe perioada de franare, s-au exfoliat si au distrus aripa dreapta, farul s-a spart si Szabo a fost nevoit sa opreasca si sa schimbe roata. Astfel, campionul national a pierdut 8 minute. Nici Titi Aur nu a fost mai norocos, multiplul campion national iesind in decor si fiind nevoit, apoi, sa schimbe si o roata. Astfel, Aur a pierdut 10 minute si este scos din lupta pentru victorie, la fel ca si Szabo.
Manu Mihalache s-a rasucit, din nou, pe ultimul viraj al probei si a pierdut ultima treapta apodiumului in favoarea lui Bogdan Marisca, pilotul clujean fiind intr-o fantastica revenire. Proba a batut-o, din nou, Vali Porcisteanu, care a mers pe gume intermediare si, desi s-a rasucit pe ultimul viraj, a scos cel mai bun timp. Brasoveanul Dan Girtofan au urcat pe locul doi in generalul intermediar, dupa ce a scos al doilea timp. Dupa un start ezitant, Edwin Keleti s-a acomodat cu noul bolid, a scos al treilea timp si a urca pe 5 in generalul itermediar.
Pe lista abandonurilor au mai aparut doua nume: bulgaroaica Ekaterina Stratieva si Sidonia Tatoiu, ambele cu probleme tehnice.

Dan Craciun

 

foto: Bogdan Barabas

 

Rezultate dupa PS3

One thought on “Raliul Brasovului 2011 – Loteria gumelor”

Comments are closed.