2,2,3 pentru #29

  • 2 probe speciale castigate (PS 3 si 5, Rasca)
  • Locul 2 in clasamentul general al Cupei Dacia
  • Locul 3 la Clasa 9 (fosta N2)

 

 

Raliul Clujului Star Lubricants 2011, a treia etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, a gasit echipajul #29 intr-o noua formula, campionul debutantilor Cupei Dacia 2010, Sebastian Barbu, luand startul cu noul sau navigator, Raluca Magdas.

 

 

Raliul a debutat vineri seara cu o superspeciala in parcarea Polus Center Cluj, continuand sambata cu inca 5 probe speciale pe ruta Garbau-Rasca-Marisel. Sebi si Raluca au inceput ziua secunda in forta, obtinand al doilea timp pe PS 2, Garbau (6.4 km), urmand ca prima trecere pe PS Rasca sa le aduca si un prim scratch. Dupa parcurgerea PS 4, Marisel 1, proba pe care au obtinut al treilea timp, cei doi se aflau pe pozitia secunda a clasamentului general al Cupei Dacia si pe pozitia a treia a Clasei 9, pozitii pe care si le-au pastrat pana la finalul raliului.

 

 

Dupa oprirea in parcul de service de la jumatatea zilei a urmat o noua parcurgere a specialelor Rasca si Marisel, ambele in lungime de 23.4 km. Echipajul #29 a reusit din nou cel mai bun timp pe PS Rasca, la egalitate cu Bogdan Nastase/Alex Popidan, in timp ce PS 6, Marisel 2, a terminat-o cu al treilea timp, urcand astfel la finalul raliului atat pe podiumul clasamentului general al Cupei Dacia, cat si pe cel al Clasei 9 (fosta N2).

 

 

Dupa ce am pornit cu stangul in acest sezon, Raliul Clujului s-a terminat extrem de bine pentru noi. Sunt foarte multumit de rezultatul nostru, rezultat ce arata seriozitatea si buna organizare a intregii echipe. Ca si echipaj am facut o echipa buna, echilibrata si chiar vreau sa ii multumesc navigatorului meu pentru munca depusa la acest raliu.

 

Pe scurt, am castigat doua din cele sase probe speciale, iar la sfarsit ne-am clasat pe pozitia a doua a clasamentului general al Cupei Dacia si pe locul trei la Clasa 9.


Vreau sa il felicit pe Viorel Ivan, pilot pe care il respect si caruia ii apreciez pilotajul, un om care ma trage dupa el, care, cu alte cuvinte, ma face sa merg cat mai tare, dar si pe ceilalti concurenti din cadrul Cupei.


Va asteptam la Raliul Argesului in perioada 17-19.06.2011”, a declarat Sebastian Barbu la finalul Raliului Clujului Star Lubricants 2011.

 

 

Echipajul #29, Sebastian Barbu/Raluca Magdas, doreste sa multumeasca pentru sprijin partenerilor Sibiu Funpark, Schuster Ecologic, Vision Leasing, EMI Romania, Mach 1 Sportech si www.media-board.ro